Изгониха Петя Буюклиева от Брадъра на метри от финала

Петя напускаПетя Буюклиева си тръгна безславно от Брадъра на метри от финала.

Оказа се, че за нея са гласували най-малко от зрителите, както обяви Ники Кънчев. Всъщност това може и да е вярно, тъй като от предаването се постараха да я покажат в най-лошата й светлина. Хората пред екрана изброиха най-малко десет пъти повторение на едни и същи кадри – как се сресва пред огледалото и кой си лепи миглите. Дори не си направиха труд да променят кадъра – Петя беше с една и съща рокля и извършваше едни и същи движения. Освен това всички говореха за един или друг човек извън Къщата, но само тя беше порицана и разпъната на кръст, че издава обществено известни тайни от живота на български звезди.

Критиките бяха  към облеклото й, към гримовете, към прическата, към маникюра и изцяло към начина й на обличане. Те така и не можаха да разберат, че аз и вкъщи си правя същата прическа, ходя със същия маникюр, мажа се със същите кремове, защото съм артист и трябва да се грижа за външността си. Така съм свикнала и никой не може да ме промени. Това не е поза, това съм самата аз.

Петя дразнеше безумно съквартирантите, като им повтаряше, че ги обича. Аз обичам всички хора, не тая омраза, каза тя наколко пъти на Калина и Катето, които я наричаха фалшива. Това също е начин на отношение към другите, който съм си го изработила с годините и също не мога да го променя.

Звездеенето на певицата обаче предизвика обратни реакции. Всечки очакваха, че тя като Йорданка Христова ще тръгне да заладява кухнята и да се грижи за прехраната на останалите. Петя обаче си остана в ролята на звезда и си тръгна.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/uu_qyvFE798

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *