Малък Тошко пак си го развя, продуцентите му дадоха уиски

Тодор гъзЗаради изключително скучното протичане на интригата или по-скоро липсата на интрига в Биг Брадър, на Тодор Славков отново бе отпуснат алкохол в огромни количества.

Малък Тошко е напълно предвидим какво ще направи и той го направи в ефир, за да повдигне настроението на публиката и за да има какво да коментират настървените лаладжии в студиото. Той се насвятка до козирката, показа си гениталиите на всички в Къщата и дори се опита да свали гащите си пред Ники Кънчев, когато се включи в Къщата.

Вижте го! Възможно ли е такова поведение?! – размаха пръст водещият, а залата се разтресе от смях. И се смеете? А? А не е смешно!

Смеем се и ние, защото наистина е смешно, обади се Евгени Минчев. След като знаете, че той ще се докара така, защо сте му дали алкохол? И на мен ми се вижда странно, промърмори Албена Вулева. При нас нямаше цял месец алкохол заради Тачо, а тук…

Всъщност продуцентите много добре свирят по слабите струни на играчите, коментираха зрители н сайта на Нова плей. На Тачо не му даваха дори и бира и всички съквартиранти бяха на сух режим заради него. Но в неговия случай трябваше да се пази авторитета на Жени Калканджиева и никой не пиеше, за да не се напие Тачо. При Малък Тошко няма чий авторитет да се пази, по-интересното е той да се срине съвсем, затова и преди лайф му се дава алкохол, за да покаже това онова на зрителите и да стане интересно.

Любопитното е, че самите съквартиранти, вместо да се възмутят и да му се скарат, или поне да му махнат пиенето, се заливаха от смях, а най-весела беше Катето Евро. Тя, която плака и се възмути уж до дъното на душата си при първата пиянска вечер на Тодор, сега се смееше с глас и никак не се чувстваше скандализирана, че той й показва ту гениталиите си, ту разголените си задни части.

Всички в тази къща са фалшиви, само Славков не е. Предпочитам да гледам как се съблича, отколкото лицемерните физиономии на Китаеца и останалите, каза Евгени Минчев.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *