Тодор Славков: Готов съм на всичко за пари

0

Малък Тошко разкри защо участва в риалитита

Тодор Славков проговори пред камера и разкри защо се пуска в риалити шоута при всяка отворила се възможност. Пред ТВ7 той обясни, че всъщност му плащали много добре и това била единствената причина да се занимава с тях.

Тодор Славков

„Просто плащат доста добре. Наистина, бъркат в живота ми, но за такива пари ще им дам да бръкнат навсякъде. Е, не точно, ама почти – заяви Татовият наследник и допълни с коментари на тема Избори 2014 – Тези Евроизбори са чисто преброяване на пилците. Практически нямат значение, а евродепутатите чисто и просто са едни добре платени туристи”

Славков каза още, че е най – добре тези да бъдат пратени навън за посланици, та поне от време на време да вършат нещо за България. Защото сега са единствено хора с голяма заплата, които в продължение на няколко години просто живеят като в розова приказка.

Малък Тошко засегна и икономическите теми в изказването си. Той прогнозира, че в скоро време доларът ще се срине тотално и икономиката на САЩ ще отиде по дяволите. Преди това обаче ще фалира Европейският съюз, което ще доведе до разпада му.

http://www.youtube.com/watch?v=xqht_sonr6U

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *