Ужас! Малък Тошко правел оргии с проститутки и дрога

Тошо голПочти всеки уикенд домът  на Тодор Славков в  квартал „Симеоново“ ставал сцена, на която всеки отбран гост може да се изяви, като демонстрира уменията си в пиенето, шмъркането или в групови пикантни изпълнения.

Приятелката му Силвия отдавна  го заряза, дъщеричката му  прекарва по обясними причини повече време при майка си, и затова Тошко често го удря на яки запои и пълен ергенлък. Той си повдига духа със сериозни количества „бело“, още повече алкохол и интимни ласки, когато му се приискат.

Купоните в дома на Славков и досега са паметни и за всяки се говорят легенди дълго след приключването му. При него ходят само избрани приятели, известни с широките си пръсти и купонджийския нрав. Тайфата се събирала по телефона, след като всеки се обадел на някого от приятелския кръг. Понякога броят на гостите достигал до тридесет души, но жилището и най-вече сърцето на домакина било широко.

Компанията често викала стриптийзьорки и проститутки, за да бъде забавлението пълно. Често обаче кротките запивки  прераствали в шумни сек*уални забавления, в които всеки се сношава с когото му падне. Под въздействието на алкохола и наркотиците  падали всякакви задръжки и всичко заприличвало на пълна вакханалия.

Това обяснява защо, след като се напие, Тодор си го показва. Явно си мисли, че в Брадъра е на купон и веднага ще се появи платена мацка да го обслужи. Или може би едно от забавлянията в дома му е поканените да си ги покажат и да си ги премерят.

Съседи се оплакват от силния шум и често викали полиция. Пред униформените компанията обещавала, че ще е тиха, но като си тръгнели, веселбата изригвала отново с пълна сила, търдят ядосаните му комшии.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *