Китаеца в ефир: Изневерявал съм на жена си повече от веднъж!

Китаеца детекторНики Китаеца се улови на въдицата на продуцентите, че го разпитват на детектор на лъжата и си изпя и майчиното мляко.

Всъщност устройството беше фалшиво, а роля на детектор изпълняваха съквартирантите, които вдигаха по своя преценка табелки с надпис истина или лъжа.   Така той си каза, че никога не е изпитвал влечение към хора от собствения си пол, никога не е бил интимен с хора от собствения си пол, не се е отдавал на интимни ласки с Азис по времето, в което се водеха женени, не е бил гадже и на Евгени Минчев, с което Лорда се похвали няколко пъти. Там също беше сделка, обясни той, но не се задълбочи каква всъщност.

На въпроса обаче: Изневерявал ли си на жена си Виолета?, той замълча за миг и отговори с „Да“.  Само един път ли? – продължи да пита гласът зад кадър. Този път отговорът беше „Не“.

Обичаш ли съпругата си Виолета? – бе последният въпрос, а отговорът  беше утвърдителен.

Абе, глупчо, защо си призна, упрекна го Катето Евро, когато той излезе от стаичката. Не видя ли, че това е фалшив детектор и че ние вдигаме табелките истина или лъжа? Откъде да видя – по мен имаше жици и слушалки  и си помислих, че е истински, оправда се Първанов.

А сега Виолета навън какво ще си помисили, как ще реагира? Ти призна пред цяла България, че й кръшкаш, затюхкаха се съквартирантите. Китаеца помръкна, стана му криво, че се е издънил и се скри в леглото си да страда, завит през глава. Тя сигурно ще ми прости, измънка той. Ще ти прости, но не трябваше да я излагаш така, размаха пръст Катето Евро, която видно е вряла и кипяла в такива истории и знае, че да изневеряваш си и в реда на нещата, но да си признаваш, е по-голямото престъпление за човека до теб.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *