Петя Буюклиева: Нарочно напиваха Тошко и се гавреха с него!

Тодор пиян ЕмилПетя Буюклиева заяви, че е възмутена от съквартирантите си в Къщата, които буквално наливали с алкохол Малък Тошко, след което се възмущавали от него.

Правеха го да се забавляват и да му се подиграват, категорична е тя. Щом изтрезнеел, той смутено им се извинявал по сто пъти поне, а тогава те изпитвали наслада от притеснението му, размахвали му пръст, заплашвали го, че детето му го гледа и се срамува, той се притеснявал, а те още повече натискали копчето на вината и самобичуването му, наслаждавайки се на отчаянието му и притеснителната гледка.

Съквартирантите го наливаха, канеха го, викаха: Ела Тоше, да ти сипем едно питие! Вдигаха наздравици и чакаха да стигне до трета фаза, когато започваше да си сваля гащите и да си показва на всички гениталиите. И се заливаха от смях. Това беше най-противното , което някога ми се е случвало, каза отвратена Петя. Те го предизвикваха нарочно да си  показва атрибутите и така го правеха смешен и за зрителите, отстраняваха го като конкурент и самите те диво се забавляваха, обясни певицата.

А  когато Тошко изтрезнееше, ми беше страшно мъчно за него, защото гледаше с едни притеснени и  уплашени очи, като малко дете, което е направило беля. И само се извиняваше, тичаше при един, при друг, червеше се, потеше се, мърмореше отчаяни извинения,  а те изпитваха  дива наслада, че той е смачкан и гузен, че могат безнаказано да се гаврят с внука на Тодор Живков и да го унижават и да показват колко стойностни хора са те и какъв боклук е той. Не мога да простя на другите за това, че го взимаха за мезе“, разкрива още Петя.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. Продуцентите са за таковане. Във вип-а нямаше алкохол заради Тачо и Жени, но тук дават на корем, за да изкарат кирливите ризи на Тодор

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *