Тадаръков гони Светослава от апартамента си навръх Нова година

ТадаръковиСветослава Рудолф се оплака, че бившият й мъж – Димитър Тадаръков,  я изгони от апартамента им със съдия-изпълнител.

Това ще се случи два дни преди  Нова година.

Бившият ми мъж, Тадаръков, ми е направил голям  коледен подарък! Писал е жалба и е накарал съдия-изпълнителя да ме изкара от жилището ми точно на  Нова година – трябва да го опразня на 29 декември. Пратиха ми писмо, че ако не напусна сама и доброволно моята част на апартамента, ще разбият вратата в присъствието на полиция и ключар. После щели да  „претърсят“ апартамента… И аз не зная за какво.

И всичко това става при положение, че съдът по делото ни за развод и подялба на имуществото не намери и не показа никаква моя вина и  не извади  нито един аргумент за решението си.

И всичко ще стане пред децата, които ще са се прибрали тук за ваканцията, те ще са свидетели как гонят майка им от дома й – и това даже е пресметнато!  Пълен позор и унижение! Съдийката ме попита какво смятам  да правя? Казах й, че  не зная! Най-вероятно ще се заключа отвътре и ще им на съдия-изпълнителите да доведат и погребален агент, който да се погрижи докрай за мен, каза самата Рудолф.

В гилдията вече бръмчат в защита на колежката си. Там някои твърдят, че  прекрасният човек Тадаръков, е трябвало да влезе на едно място преди години за едни сделки.

Други обаче припомнят, че двамата са разведени и е нелепо да живеят в един и същ апартамент, който си е на самия Тадаръков и ако Светослава има малко доблест и чест, сама ще излезе на квартира, а няма да води любовниците си под покрива на бившия си мъж. Искам да напусне, за да не ми трови въздуха, заяви преди време Тадаръков. Той пък каза, че бившата му жена имала четири апартамента на свое име и ги давала под наем.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *