Шок! Брадърът Цецо пристигна в Нови хан с охрана, гони Ади, била болна

Цецо агресияАгресивният и вулгарен бизнесмен Цецо, който беше изгонен от зрителите на Нова телевизия заради грубостта и грозния си език, пак се появи в Биг Брадър, този път като коментатор.

Той захапа всички наред, като първо се скара с ромката Ирена, която също беше сред коментиращите. През цялото време се дъвчеше с нея заради вечерната й рокля и я прати да танцува на пилона. Тя пък издаде в ефир, че заплашвал сестра й със саморазправа. И го попита защо е дошъл с три джипа приятели за охрана.

В същото време феновете на любимия на част от съквартирантите грубиян бе приветстван с бурни викове от Къщата, а Кирил даже си беше нарисувал с шоколад името му върху бялата римска роба, която носеше.

Цецо, разбира се, веднага се прояви. Нарече Никита маймуна, а след това се извини и обясни, че искал да каже, че тя не е виновна, че се е родила толкова грозна.

Агресията му се разпростря и върху останалите коментиращи, но най-много го отнесе Аделина. За какво е влязла в този Брадър? За какво ни разваля играта? По два часа на ден лежи в изповедалнята на системи, пие една торба хапове, спи, лошо й е, а ние трябва да ходим на пръсти около нея. Като е болна, да си седи вкъщи в леглото и да си пие хапчетата! Влязла тук да печели съжаление и хората да гласуват за нея по милост! Грозно е от нейна страна. На болните мястото не е на екрана!

Болните нямат никакви права и трябва изобщо нищо да не правят, за да не пречат на здравите ли, засече го Соня Култуклиева. Точно така, каза агресивният бизнесмен.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *