Наско от „Женени от пръв поглед“ избяга от Антония заради друга

Наско АнтонияДвойката, която  след финала на предаването „Женени от пръв поглед“ единствена остана заедно и то твърдо, вече  също е стигнала до развод.

Пълничката Антония и наивният Наско са на път да скъсат брачния договор и то за неочаквана от всички изневяра от страна на Наско. Явно той се е чувствал доста неудобно под мощния крак на любимата си или казано по нашенски под чехъл,  където тя веднага го натика и е почувствал желание за истинска нежност. Той я намерил в своя приятелка Ванина и първо само изневерил на властната си съпруга, а след това подхванал  паралелна връзка. Накрая  разбрал, че Ванина е жената за него и признал това на телевизионната си съпруга.

Атанас  заменил доста грубоватата и взискателна Антония със слабичкото момиче  с много по- благ и мек характер.  Ванина била с дълга черна коса и много стройна и земна, без непрекъснати претенции. А Наско пък най-после се почувствал истински щастлив, а не потиснат.

Тони беше бясна, не очакваше това от него. Тя преживя много тежко раздялата и още не може да се освести. Заради кроткия и изпълнителен  Наско и благия му характер,   беше решила, че го е пречупила, че й е в кърпа вързан и  цял живот и ще го върти на пръста си, но явно прекали с команаджийството и той реши да избяга от златната клетка, коментират приятелки на продавачката. Приятели на Атанас пък непрекъснато му повтаряли, че тази жена е прекалено властна, непрекъснато го излага и даже пред цяла България обсъжда, че не е добър в леглото, но тя щяла да го научи как да контактува с жена. Явно го е научила и сега той прилага уменията си другаде.

Това че  Наско и Тони останаха заедно след края на формата би рекорд за експеримента, който у нас се оказа неуспешен заради неправилно подбраните двойки, коментират психолози.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *