Бориса и Андрей станаха двойка в минало време

Бориса и Андрей1

„Раздялата ни с Андрей този път е окончателна,  няма компромиси, няма иди ми доди ми, няма връщане назад!“

Това са думите на  Бориса Тютюнджиева пред нейни  приятелки, след като двамата с опосума  решили категорично да приключат  връзката си и всеки да тръгне по своя път. Този път решението им е окончателно, твърди моделката.

Двамата скъсали  още в разгара на лятото, но после Андрей правил опити за сдобряване и Бориса приемала, но нещата отново зацикляли.

Накрая решили, че няма смисъл  да продължават агонията на разпадащата се връзка и напълно прекратили отношенията си. Активна  била Бориса, защото не искала да живее живота, който Андрей й предлагал. Той желаел съпруга, която да му роди две дечица и покорно да ги отглежда, но моделката е на 24 години и последно в плановете й е ранното майчинство. Тя искала да гради кариера, да наложи името си и чак тогава да мисли за деца. Освен това  не била доволна от вечните отсъствия на Андрей и запиването му с приятели в кръчмите. Този негов навик прогони две жени, сега е на път да изгони и най-хубавата от тях.  Пред приятели  Тютюнджиева се оплаквала, че е сама, а Опосума непрекъснато го няма. Тя  не го ревнувала, но се чувствала пренебрегната и зарязана  заради безкрайните му  служебни  задължения и другарски запивки.

Сега заради  старта на „Фермата“ тя съвсем не можела да го види с дни, а вкъщи се прибирал уморен и веднага лягал да спи, докато на нея й се живеело и й се излизало, но не можела все сама с приятелки.

Може да си дадат още един шанс, но по-вероятното е да са скъсали завинаги, защото тяхната връзка е агония, в която тя вечно трябва да се съобразява и да го чака, категорични са дружките на Бориса.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *