Гаф! Мъж прати на новия си шеф снимка на…пениса си

пенисНевероятен гаф направил американец от град Сейнт Чарлз в щата Илинойс.

Той  два пъти подред  изпратил без да иска  снимка на своята мъжка гордост в еректирало състояние  на новия си работодател  с надпис – ще им докажа, ме мога.

23-годишният младеж бил страшно щастлив, че бил одобрен  от отдел „Човешки ресурси“ на фирмата, в която кандидатствал и след десет дни ще стане неин служител с доста добра заплата. Той бил толкова щастлив от получения имейл, че го назначават на длъжността, че решил да се похвали веднага на приятеля си.

Щастливецът му изпратил писмото  за предстоящото си назначение с шеговита снимка на своя пенис, написал му,  че двамата – той и мъжката му гордост са назначени  и нетърпеливо зачакал отговор му. Но приятелят му изобщо не му се обадил. Младежът решил, че нещо в пощата се е объркало и не е пратил писмото както трябва, затова  го копнал, пейстнал го и го изпратил втори път. Като изобщо не обърнал внимание, че го праща като отговор до фирмата, а не на приятеля си. Така шефът на на отдел „Човешки ресурси“ , който одобрил кандидатурата му, получил в отговор два пъти снимка на пениса на кандидата.

Изумлението на шефа било повече от шокиращо. То прерастнало в гняв, когато получил трети имейл, в който пишело – защо не ми отговаряш бе, тъпак, завиждаш ли ми? Естествено, бъдещият служител пишел това на приятеля си и хабер нямал, че го получава шефът.

Най-накрая получил отговор, че фирмата е размислила и се отказва от назначението му. Едва тогава видял на кого пращал фото с мъжкото си достойнство и потънал в земята от срам. Но нямало как да обясни грешката и сега пак е безработен, пише „Дейли Мейл“.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *