Шок! Украинска министърка управлява без гащи!

украйна министър без гащиМалко държави могат да се похвалят, че познават толкова добре своите министри, че чак  са видели „най-милото“ им. Радвай се, Украйна! Гледката си струва!

Това е написал в  блога си Георгий Попов,като е публикувал снимка, на която се вижда, как заместник министърката на вътрешните работи Екатерина Згуладзе е кръстосала закачливо и кръшно краката, докато чете важни документи и така се е разсеяла, докато си върши работата, че е пропуснала дребната подробност,  че забравила  да си обуе гащите.

Позата й доста наподобява на известната  сцена с Шарън Стоун в „Първичен инстинкт“, обаче е доста по-зрелищна и до болка откровена, показвайки всякакви анатомични подробности от „котето“ на държавната дама.

 Ето такива девойки са в момента на почит в Киев и ги назнавяват на различни ключови постове и направо в министерствата, защото много ги харесват на Аваков, Яценюк и Порошенко, твърди блогърът.

Родената в  Грузия, през 1978 г. Згулазде бе назначена на  министерския пост веднага след като получи украинско гражданство миналата година, което пък й беше дадено със скоростта на светлината.

Във форумите пък се споменава, че дамата е учила една година в САЩ, работила е в американска правителствена агенция и е  омъжена за френския еврейн Глюксман.  Как смятате, – кой я назначава и за кого работи, пита в българската мрежа, чатърът Георги Попов.

Все сме чували за министри без портфейл, но за министри без гащи явно Украйна удари рекорда, възмущават се други потребители. Те припомнят, че известната в страната певица Руслана също се снима без бельо и то в деня, в който заяви, че иска да стане министър.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *