Смърт на фашизма, Свобода на народа! Голям антивоенен протест-шествие в София днес от 14 часа пред НДК!

Днес 12.03. в София пред НДК в 14 ч. стартира голям антивоенен протест-шествие. Множеството ще премине по централните столични булеварди. В 15.30 ще е пред Президентството, а в 16 часа – пред Народното събрание. Майки и сестри, съпруги и дъщери ще кажат НЕ на войната. Там ще бъдат и българските мъже, които не искат да получат повиквателни за да се бият срещу братята ни освободители руснаците.

Ще се проведе поход на българския народ срещу американския империалистически фашизъм. Призоваваме всички, които имат възможност, да се присъединят към протеста. За да кажем ясно и категорично: „Не на войната“ и „България – зона на мира“. А на всеки, който е против това: Смърт на фашизма, свобода на народа!

Пак днес, 12.03 протестни шествия за мир ще се проведат в цялата страна. Сборни пунктове по градове:

Пловдив- 14 часа, пред Джумаята

Варна- 14 часа, Общината, паметника на Проморци

Русе- 14 часа, паметник Альоша

Стара Загора- 14 часа, пред Областната управа

Силистра- 14 часа, площад Албена и пред паметника на кап. Георги Мамарчев

Представяме ви кратко видео от състоялия се наскоро антифашистки протест в защита на Паметника на съветската армия в столицата. Заедно сме силни.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/daeDwWLEKc8

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

7 коментара

  1. БЪЛГАРИ,НЕ ДОПУСКАЙТЕ ФАШИСТКАТА СГАН ДА ИЗПРАТИ ДЕЦАТА НИ В УКРАЙНА! ИЗЛИЗАЙТЕ ХОРА,ДА ГИ ПОМЕТЕМ ВЕДНЪЖ,ЗАВИНАГИ! ФА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! СЛАВА НА ПУТИН! СЛАВА НА НЕПОБЕДИМАТА РУСКА АРМИЯ! БОКЛУЦИИИ,ИДВАМЕ ЗА ВАС? СМЪРТ НА ФАШИЗМА! СМЪРТ МА ВОЕНОЛЮБЦИТЕ!

  2. Антивоенният митинг в Пловдив беше символичен,едва ли имаше повече от 100-150 човека, при това на много неподходящо место до джамията.Гербаджиите се хвалят, че всеки трети пловдивчанин щял да гласува за тях.Вече не се съмнявам в прогнозата.

    • Пловдив си и прокажен град. Навремето ми беше любим, но сега едва дишам и обмислям да го напусна.

  3. Д-р Илко Семерджиев, зъболекар-импресионист каза:

    Шествия в София, Варна и големите градове срещу участието на България във войната в Украйна
    Автор: Гласове 12 Март 2023

  4. Смърт. На. Фашизма да. Живее. И. Пребъде. Велика. И. Свята. Братска. Навеки. Русия. Без. Русия. Сме. Робска. Колония !

  5. В момента в който споделям часът е 19;34 гледах новините по американските ТВ дори секунда не отделиха за майките,родителите Български които протестират против Американската война.
    В 20.00 часа е така наречена БНТ новини,и ако и там не отделят заслуженото внимания то тоталният американски фашизъм е в настъпление против БЪЛГАРИЯ.

  6. Там където сега е т.н. Княжевска гредина и паметника на Червената армия, преди 9.9.44, а и след това се намираше зоологическа градина. Аз лично ходех там да гледам маймуни и сонове, а сегашния бул. Левски – от Сточна гара до ул. Гурко – Адолф Хитлер, а от Гурко до Баба Неделея /НДК/ – Бенито Мусолини. Хората се шегуваха – къде се срещат Хитлер и Мусолини? Отговор – При маймуните в Зоолотическата. Г-жа /бивша другарко/ Фандъкова и прочая сволоч, дайте да махнем паметника и да вървем старите имена на улиците.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *