САЩ атакуваха Русия чрез проксито си „Ислямска държава“, за да спечелят още няколко мига за Украйна

Терористичната атака в Москва! САЩ атакуваха Русия чрез проксито си „Ислямска държава“, за да спечелят още няколко мига за Украйна. Какво е участието на Киев в терористичния акт. Нови прелюбопитни подробности за атаката и нейните извършители и поръчители. Гледайте коментара на геополитическия анализатор Добри Божилов:

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

15 коментара

  1. АЗ ЗНАМ РУСКИ И ГЛЕДАМ РУСКА ТВ,
    НЕ МИ Е НЕОБХОДИМО НЯКОИ ДА МИ ГО КАЖЕ.

  2. Свободен, сорсоидите по традиция имат думата за пропаганда, затова и неуспялото писателче не спира.

  3. А ти как разбираш кой е соросоид и кой не? Боб ли хвърляш или звездите ти го говорят? А може би ти го казват бръмбарите в главата ти, дето яко те хапят?

    • Правя вътрешно-анален масаж на задаващите ми тъпи въпроси и ако акат след това като самосвал, значи са сорсоиди.

      • Ти хомосексуалист ли си? Гордост ли е това за теб? :-))))))))))))

      • Питай майка си, тя ще те светне.
        Сорри, забравих че нечовека изкуствен интелект няма как да има майка.

      • Нечовеко, знам че нямаш пишка да си играеш и ти е скучно, но спри да се напъваш, защото най-много да стигнеш нивото на отличниците в някое помощно училище. Затова търси си жертви с твоя капацитет на умствени възможности – демек силно клонящи към нулата.
        Айде със здраве и гледай да не те хване някой вирус!

  4. Не сваляйте нивото на форума, моля ви.Ето какво предлага Костадинов, ако бъде предоставено управлението на Държавата на ВЪЗРАЖДАНЕ.
    – еврозоната – провеждане на референдум за запазване на българския лев;
    – НАТО – законопроект за излизане и провеждане на референдум;
    – Шенген – не сме съгласни с приемаме на нелегални миганти в България;
    – оръжия за Украйна – незабавно прекратяване на изпращането на оръжия, обявяване на неутралитет и посредничество за постигане на мир.
    Как оценявате предложенията и има ли в една колония като нашата такъв вариант??

    • И какво от това?
      Аз ги предлагам тези неща и още 100 от времето, когато костадин е бил ученик.
      Без рязане на глави и освобождението на България нищо няма смисъл.
      Нито разни искания, нито гласувания, нито разни протести, декларации…… това са мантри за наивници, спуснати от глобалистите, които ни избиват.
      Вярвайте на който ви отърва, докато ви крадат времето за живот.
      Вече 35 г. минаха, докато се балтавите като патенца в калчища и обсъждате кой какво предлагал, казал, кой си сложил пластмасови цици или джуки, като гуми на трактор …… безнадеждна работа.

  5. Да лягаме и да мрем ли бе човеко, няма ли поне зърно надежда и оптимизъм в главата ти. Чудеса са ставали, ще стават и в бъдеще. Вярно, че няма нищо хубаво на хоризонта, проф. Иво Христов го подчерта категорично, но все пак трябва да стъпим поне на животинския си инстинкт за оцеляване.

    • Оптимизма и надеждата нямат нищо общо с фактите.
      Аз ти казвам 1000 пъти, че оптимизма минава през осъзнаването на мнозинството, че живее в колония.
      Задачата на колониите е ресурсите и да бъдат крадени, а неподдаващият се на дресировка народ избиван, тъй като и той е чисто и просто ресурс.
      Няма как да си решиш въпросите на парче в една колония. Примерно да оправиш медицината, или енергетиката …… те са просто следствие, а не причина.
      За съжаление съм тъп и очевидно не мога да обяснявам читаво, та някой евентуално да разбере. Затова и обмислям вече да спра да опитвам и да дам думата на по-умни от мен хора.

      • Факър, напълно съм съгласен с теб. Не се отказвай – мненията, които изказваш са супер смислени и верни. Българите са заспали в момента, но идва ураган, който ще ги събуди, няма как.

      • Дай Боже. Моля се да си прав.
        И аз доста дълги години мислих, че евентуален катаклизъм може да събуди населението от неопределени весели хора населяващо България, вече не съм чак такъв оптимист.
        Мнението на такъв анонимник като мен, няма как да изиграе каквато и да роля в този процес.
        Благодаря ти много, но не ме надценявай.
        Приятна вечер!

  6. Никой не надценява, нито подценява, и ние мислим като теб. И ние не виждаме светлина в тунела, та затова псувам за всяко нещо ежедневно.Гледам и какво безобразие в банковото дело, и там ни третират отвратително, за цените в магазините да не говорим. Те са по-високи от тези в Европа.

    • Напротив приятелю, доста хора се надценяват и живеят в заблуда, без да могат да го разберат.
      Това че тук няколко човека мислим сходно и се вълнуваме от едни незначителни нещица за мнозинството, като Родина, Държава, България, български народ, православие ……. Нищо не означава и нищо не можем да променим.
      Масата от весели, безродни същества си гледа телевизията и прави каквото му каже тя. Вълнуват се от магазини, цици, джуки, ентицивилазации…… Не живей с илюзиите, че сме от някакво значение за тях. Каквото и да напишем, си е за нас, те ще продължат да бъдат европейци, богоборци, антибългари, дебългаризатори, шЕбеци ……. и всичко останали определения, за които ми се обижда българския народ. За мен те не са нито част от този народ, нито са българи и…….
      Аз не съм казвал, че не виждам светлина, щом Бог ни е отредил тази съдба, значи е напълно заслужена. Хиляди пъти съм писал, че няма как цели народи да живеят по законите на сатаната и да очакват Бог да ги спасява. Щото видиш ли айше, ванга, дъноф или някоя друга шмекер-врачка казала иначе.
      Положението е такова каквото е, 10% или около 500-700 000 българи, всичко останало не е нито народ, нито българи, нито нация, нито има нещо християнско.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *