Путин: Атентатът е част от войната срещу Русия, която се води от 2014-а година чрез неонацисткия режим в Киев (С ВИДЕО)

Атентатът край Москва е част от войната срещу Русия, която се води от 2014-а година чрез ръцете на режима в Киев. Това каза Владимир Путин на съвещание със службите за сигурност днес. Ще търсим поръчителите, обяви руският президент.

В началото на срещата руският президент изрази съболезнованията си към семействата и близките на жертвите на терористичния акт в зала „Крокус“ край Москва. Той пожела бързо възстановяване на ранените.

ВИЖ ВИДЕОТО:

„На първо място бих искал още веднъж да изразя дълбоките си съболезнования на семействата и приятелите на загиналите в кървавия, варварски терористичен акт на 22 март и да пожелая бързо възстановяване на ранените“, заяви руският лидер по време на заседание относно мерките, предприети след терористичния акт в „Крокус сити хол“.

САЩ по различни канали се опитват да убедят света, че в кървавия терористичен акт в Крокус няма украинска следа и че той е извършен от групировката ИДИЛ. Нападението бе извършено чрез ръцете на радикални ислямисти, но Русия се интересува от възложителя на престъплението, заяви Путин.

„Знаем с чии ръце бе извършено това зверство срещу Русия и нейния народ. Нас обаче повече ни интересува кой е поръчителят“, заяви държавният глава.

По думите му руските специални служби и правоохранителни органи в момента работят здраво и вече са получили част от отговорите на най-важните въпроси.

„Как радикални ислямисти, обявяващи се за вярващи мюсюлмани и изповядващи т.нар. чист ислям, тръгват да извършват тежки зверства и престъпления през свещения за всички мюсюлмани „Рамазан“?, попита риторично президентът.

Освен това е необходимо да се отговори на въпроса защо терористите, след като са извършили престъплението, са се опитали да се скрият в Украйна и кой ги е чакал там.

Според Путин терористичното нападение е било акт на сплашване, което повдига въпроса кой има полза от него.

„Това зверство може да е само звено от цяла поредица опити на онези, които воюват с нашата страна от 2014 г. насам чрез ръцете на неонацисткия киевски режим“, каза президентът.

Според него организаторите на терористичния акт са се надявали чрез него да нагнетят паника, да внесат раздор в руското общество, но са срещнали единството на хората и решимостта им да се противопоставят на това зло.

Путин посочи още:

„Въпреки всеобщата ни болка и скръб, състраданието и законното желание да бъдат наказани всички извършители на това злодеяние, разследването трябва да бъде проведено с най-висока степен на професионализъм, обективност, без никакви политически пристрастия“, заключи президентът.

Путин благодари на служителите и гражданите, които са спасили хората и са помогнали на ранените.

Източници: iz.ru, ТАСС

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  1. Еврейската глобална мафия дирижира войната срещу Русия във всичките й форми. ШАШ, Еврейския Съюз, Усрайна и другите марионетки са само изпълнителите. Войната срещу Русия не е почнала през 2014 г., а преди около 1000 години, когата през 969 г Русия разрушава Хазария (Хазарския каганат) – сатанистката еврейска държава на ашкеназите. „Евреите са нашето нещастие“.

    • Абе стига с вашия „Хазарски каганат“ , това е една измислица от 19 век, поне направете анализ на хартията, на която е написана тази история, това е измислица от 19 век и дори не е написана на старославянски или староруски, а на почти съвременен руски език от началото на 19 век и няма НИКАКВА фактологична и историческа стойност.

      • Ти къде си видял и чул да има старославянски, староруски, църковнославянски, старошебешки и …… Писмеността е една – старобългарска.
        Няма нищо по-скучно от това човек да се пъне да покаже интелект, особено когато го няма!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *