Протестите срещу Властта Продължават и без Американските Агенти от „Отровното трио“! Ето кой оглави Бунта:

Борисов прекрасно знае, че е опротивял на хората. Затова сега не смее да им се натрапва така, както го правеше през пролетта – преди снимките с пистолета и кюлчетата в шкафчето да го халосат през корумпираната муцуна.

И без соросоидните ченгета от „Отровното трио“ протестите продължават! Недоволните продължават да се събират всяка вечер с искания за незабавна оставка на правителството и главния прокурор Гешев. След позорното бягство на Отровното трио (по техни обясняния, за да предпазели хората от коронавируса, нищо че дни преди това лично гориха маски на площада) с тях си тръгнаха и спотайващите се зад гърба им соросоидни НПО-фондации, които лансираха неолибаралните партийки на Христо Иванов и Мая Манолова. Така на площада остават привържениците на БСП, ПП „Възраждане“ и майките от „Системата ни убива“.

А що се отнася до „Отровното трио“, без да подценяваме приноса им за организацията на продължилите над 100 дни протести срещу Диктатурата, с оттеглянето им от площада лъсна и истината за това чии представители са те и на кой Господ служат: Бабикян, Минеков и Хаджигенов са агенти на „Америка за България“. Господата са на пряко подчинение и издръжка на US- посолството на ул. „Козяк“. И са изпълнявали задача да канализират спонтанно избухналия протест, да го проконтролират и насочат в правилната за САЩ посока. А именно-  Борисов да бъде притиснат да сключи със САЩ цяла поредица от поредните неизгодни за България политически, икономически и военни сделки. И след като Борисов купи нови 8 броя F-16, сключи договор за закупуването на някакви американски портативни ядрени реактори и обеща на САЩ още 4 военни бази на наша територия… на „Триото“ и на цялото НПО-войнство беше заповядано да спрат уличния натиск срещу правителството.

С тези поредни антибългарски харчове правителството на ГЕРБ си купи още малко време, а допълнително Борисов се вкопчи и в новата, спасителна за него и властта му вълна на корона- истерията. Която за целта раздуха допълнително в небивало истеричен мащаб. Сега Баце отново опитва да влезе в ролята на Бащица на нацията, но този път не му се получава. Знае си, че е опротивял на хората и не смее да им се натрапва така, както го правеше през пролетта – преди снимките с пистолета и златните кюлчета в шкафчето да го халосат през корумпираната муцуна. Сега не смее дори да предложи по- строги мерки за борба с пандемията, защото знае, че този път номера няма да мине, колкото и бройки с болни и починали от ковид да фалшифицира и тиражира през платените си мисирести медии.

Борисов е опрян до стената. А единствената сила, която го крепи, е брюкселската мултинационална мафия ЕНП. Протестите обаче постигнаха една от целите си – показаха на народите на цяла Европа колко корумпиран е Борисов и че търпението на българите вече се изчерпва. А тези наши настроения изцяло кореспондират с нагласите на обществата в повечето европейски страни, които все повече се задъхват в хватката на неолибералното глобалистко иго, чиито дни са преброени. Малко след резолюцията на ЕП за корупцията в България, същите отново изместиха фокуса на Европа към измислената коронавирусна пандемия. Което даде глътка въздух на родната Хунта и тя тръгна да прегрупира силите си. Но така или иначе Борисов знае, че е пътник.

Сега на дневен ред е единствено въпросът дали Борисов и корумпираното му правителство ще бъдат саборени преди редовните избори, или ще докретат до тях, за да бъдат размазани с презрение от избирателите. Има, разбира се и един трети вариант, не дай си Боже… Ако напролет Баце опита отново да фалшифицира изборите – ще последва Гражданска война! Този път е сигурно! Skandalno.net

Надя Колева, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

9 коментара

  1. Той, Борисов, все още се надява да спечели и 4-ти мандат, затова пуска сапунени мехури във вид на жалки подаяния, особино на пансионерите, а те са над 2 милиона, бабабар с жените им, а те масово гласуват за Бойко, защото за тях той е мачо. Ей, хора, ако не искате повече да ви управлява тази мутра, озаптете жените си.Когато той дойде на власт, той се провикна: Станищев ви дагна пансиите, а аз, аз, аз трябва да ви ги пращам. Когато Орешарски тегли 1 милиард заем, той каза че ни сомо ние и децата ще го изплащаме, но и внуците ни ще го площат. Веднага след това той изтегли !6 милиарда, плюс с 3 милиарда ни загроби с 8 бръкми ф-16, а сига иска още толкова. Раздава пари на ляво и надясно като за последно. Като/ако спечелим изборите ние ще го изправим на съд и каскета Гещапо няма да го спаси, впрочем и той ще бъде поскъдим. Пачките и кюбчета плюс къщата вБалселонаь няма да го спасят, защото са малка част от награбеното. Съд и лърза процедура,както Чаушеску.

  2. СПАСЕНИЕТО ТИ НАРОДЕЕЕЕЕЕ ОТ БЪЛГАРОУБИЕЗА БОРИСОВ И МАФИОТСКАТА МУ ФАШИСТКА ХУНТА Е САМО ПО ЧАУШЕСКОВСКИ ПРЕДАТЕЛИТЕ ТРЯБВА ДА СЕ УБИВАТ КАЗВА АПОСТОЛА ЛЕВСКИ

    • До анонимника! Вашата….(партия) убива не само противници, но и свои: Трайчо Костов, Андрей Луканов и мн.др!

      • А коя е Вашата партия, след като БКП в момента е на власт?

  3. Скандално, тук може и да бъркате. Дано не се влияете от самодоволната, варненска всичкознайка, някоя си Томова. Нейната роля в разбиването на протестите е в пъти по-голяма.

    • Не грешим. Освен инфо от наши източници и аналитични съждения, имаме и лични впечатления

  4. Скандално, Вие не сте объркани, а направо побъркани! ББ не е купил Отровното трио, БСП не ги иска, триото им е конкуренция и Йоло Денев. Ха ха ха….

    • Никъде не твърдим, че Борисов е купил Отровното трио. Твърдим, че са платена креатура на Демократическата партия в САЩ, която спонсорира НПО по целия свят, включително и у нас.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *