Борисов: Лъжците и Смръдливите искаха да ме свалят с Преврат. Фатката е да се пазиме от короната! (С ВИДЕО)

В началото затваряхме държавата, защото не знаехме какво е, и това даде ефект. Сега знаем какво е и знаем, че ни спасява самодисциплината. Това заяви премиерът Бойко Борисов в четвърто си за деня видео във Фейсбук от резиденцията си в Бояна, където продължава неговата ковид-карантина. „По 500 оздравяват на ден, те трябва да работят. Държавата не трябва да спира сега“, категоричен е министър-председателят. „Февруари, март, април – ше изправа е така държавата (вдига длан нагоре). Не се подвеждайте по лъжците! Те това целяха – пуч, преврат. Сега да няма парламент, да не мо’е се взимат решения, да не мо’е се финансират системите. Държавата да се срути и да кажат: „За това е виновен Бойко! Айде сега ше правиме президентска република и ше… отиваме на друго място!“ Няма да стане.

Дванайс’ти ден… надявам се скоро да съм сред вас. Силен съм, чувствам се… достатъчно уверен. Да увера хората да преодоляват вируса. Тежко е, разчитам на моите юнаци – докторите, сестрите, водещите ни лекари. Сменяйте протоколите. Едните антибиотици не дават резултат, другите дават. Въртете ги, вие разбирате повече. Помагайте на всеки един човек!“

Ето цялото изявление на министър-председателя! Вижте и видеото:

„Здравейте! Искам да поздравя тея лъжливи сайтове. Със вуду магиите и измишльотините. Как не ви е срам, бе? Как не ви е срам!? Как не ви е срам, бе! Няма да бъде затваряна държавата. Напротив!

Сега като ръководител се чувствам най-сигурен. Знам к’во е първата седмица, к’во е втората, кога е тежко. Знам, че здравите трябва да работят, заразените да се карантинират, болните веднага да се лекуват. Затова и усилихме и болници, и полицаи, огнеборци, всичко.

В началото затваряхме държавата, защото не знаехме к’во е. Да, даде ефект. Сега знаеме к’во е. Сега знам, че самодисциплината, грижата за другия човек, за себе си – само т’ва ни спасява.

По петстотин оздравяват – те тря’ва да работят. Държавата няма да спира! Психиката на хората трябва да е стабилна. Страшно и гадно – спор няма. Преодолимо ли е? Преодолимо е.

Заедно можеме ли? Можеме. Имаме ли всичко осигурено за следващите месеци? Имаме.

Гладен няма да остава никой. Ваксините почват… (закашля се) прощавайте, да излизат.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Февруари, март, април – ше изправа е така държавата (вдига длан нагоре). Не се подвеждайте по лъжците! Те това целяха – пуч. Сега да няма парламент, да не мо’е се взимат решения, да не мо’е се финансират системите. Държавата да се срути и да кажат: „За това е виновен Бойко! Айде сега ше правиме президентска република и ше… отиваме на друго място!“ Няма да стане.

Дванайс’ти ден… надявам се скоро да съм сред вас. Силен съм, чувствам се… достатъчно уверен. Да увера хората да преодоляват вируса.

Тежко е, разчитам на моите юнаци – докторите, сестрите, водещите ни лекари. Сменяйте протоколите. Едните антибиотици не дават резултат, другите дават. Въртете ги, вие разбирате повече. Помагайте на всеки един човек!

И Господ да е с нас!

Не вярвайте на смрадливите – не отровните, смрадливите, които… т’ва е престъпление, което правите – да лъжете от мое име. Желая ви лек ден!

Всички мерки се изпълняват. Пазете се! ‘Фатката е да се пазиме! Да не се заразиме повече от необходимото, масово. И така ще минеме най-добре в Европа. Още сме на 17-о место. Благодаря ви!“.

КОМЕНТАРЪТ НА SKANDALNO.NET:

Когато един властник започне да уверява колко сигурен се чувства на поста си, това е най-сигурен знак, че същият е в режим на свободно пропадане и деградация. А Борисов не е просто в упадък… всички ние от първи ред наблюдаваме драмата на неговия тотален имиджов и личностен разпад. Пред широката си публика Сатрапът от Банкя все повече лъсва като човек, неспособен да различи лъжата от истината и реалността от налудничавите си властови халюцинации. Борисов не може да ни спаси от COVID-пандемията… просто защото „страшния“ вирус е геополитическа измама, която няма нищо общо с медицината. А и здравната ни система е в тотален разпад, подобен на разсъдъка на колониалния американски сатрап Борисов, който я доведе до това състояние. Оттук-насетне единственото, което може да получим от него, е същият безумен сюрреализъм, но в тройни и четворни дози.

И още нещо: „През март – април ще изправя държавата“, казва Борисов във видеото. Така ли, бе, селски? А досега какво прави?!! Водеше държавата към пропастта и я обираше?! Жалък негодник и лъжец си ти, драги. И срам за България! ОСТАВКА!!! Skandalno.net

Пею Благов, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

5 коментара

  1. Ти си най-голямата корона, бе льольо. Умори народа, загроби държавата.

  2. За 30г видяхме какви ли не простотии и опити с българите ,но последните 11г от царуването на тоя простак и профан са върха! Здравната система фалира и рухна,защото в нея останаха дърти прухали и пенсии,които са чели науките преди 60-70г!Няма никаква планировка в производството на нови кадри и ако я има, то тя е да се захранват болниците на Турция и западните страни с мед сестри и лекари ,защото тук изкуствено се държат кадрите с ниски заплати,а тук крадльовците по висините си дават заплати по 50- 60 хиляди!А тоя галош ни лъже, че щял да изправи държавата ,която продаде на чужди фирми и корпорации, окраде с милиарди и загроби със заеми в полза на чужди държави! Е колкото и да сме будали, е пък не сме чак толкова заслепени и на всеки става ясно, че вървим не към дъното, а към ада на глада и немотията,затова час по-скоро тази плесен иска изчистване.Народе,време е!

  3. Новина! Най-добрият приятел на нашия „велик вожд и учетел“ и сътрапезник по чашка, кражби и криминални дела президентът на НЕСЪЩЕТВУВАЩА република Косово е арестуван и се намира в затвора в Хага. Аналогии си правете сами.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *