Правителството Пада Тази Нощ?!! Цецо Реве: Дават по 50 лева на Протестърите да ни Свалят! Виж Подробности за Националния Митинг:

ЦветеновДнес правителството ще бъде разклатено, а ГЕРБ са в паника. Над 3 000 души са потвърдили участието си в митинг пред парламента, на който ще бъде поискана оставката на управляващите заради противобългарската им политика.

Исканията са различни – от цената на винетките, през мизерията, до външната политика на България, която е изцяло подчинена на САЩ, ЕС и наведена към Турция. Повод пък дадоха самите управляващи, които излязоха с декларация за саморазпускането на ВСС и по този начин нарушиха Конституцията, като поискаха да заграбят цялата власт от Съдебната Трета власт.

За разлика от предишните митинги, този се следи зорко от службите. Цветан Цветанов заяви, че това не е протест, а провокация, която ще иска да свали правителството.  Той даже заяви, че са събрани хора от футболни агитки, на които са обещани по 50 лева да безчинстват и да предизвикват полицията.

Придворни гербаджийски медии пък огласиха, че протестът се финансирал от Цветан Василев и Гриша Ганчев и други олигарси, чиито интереси били засегнати от ГЕРБ.

Прави се всичко възможно да се смачка новината в зародиш, информацията да се неглижира и протестиращите да бъдат изкарани гамени и лумпени.

Председателят на Сдружението на българските футболни привърженици – Елена Ваташка категорично отрече да има предложения за участие на агитките и каквато и да била намеса от тяхна страна. Не знаем кой протестира, но ние отново сме наклеветени. Няма такова нещо, отрече тя.

Стигна се дотам, че Цветан Цветанов заяви, че протестърите този път се продавали евтино – само за 50 лева на човек.

Интересно откъде г-н Цветанов е информиран колко пари ще получат хората на площада и на каква база прави сравнението, че е евтино?

Най-вероятно е знаел колко са получавали „умните и красивите“ за всичките си изпълнения на летните протести от 2013 г., когато искаха да свалят правителството на Орешарски, а на негово място да върнат Бойко Борисов и ГЕРБ. И го знае във време, когато е бил в опозиция, нямал е достъп да полицейски данни и доклади! Не ви ли звучи странно това?

Не ви ли се струва, че летните соросоидни протести на „красивите и умните“, са били организирани със съдействието на ГЕРБ и счетоводство за разплащане с платени протестиращи, до което от ГЕРБ са имали пълен достъп?

За пръв път обаче официално беше признато и то от Цветанов, че протестърите и ранобудните студенти са били добре заплатени, щом прави сравнение между сегашните „надници“ и тогавашните. Цветан Цветанов си вкарва невероятен автогол с изказването си.

Коментар на Скандално нет:

Г-н Цветанов, не ви ли минава през ум, че българският народ може да протестира и безплатно? Че му писна да го мачкат, да го притискат, да вдигат цените на всичко, заплати и пенсии да не помръдват с години, да му вземат отпечатъци, ако боледува, да затворят ТЕЛК-овете и сума ти хора със сериозни заболявания  да останат без пари за лекарства? Да го управляват едни и същи с неповторима наглост, президентът да заявява, че се гордее, че е против Русия, че сме горди с евроатлантическите си ценности, че турците са наши братя… и още куп изказвания, които противоречат на българските национални и бизнес интереси?

А в същото време от САЩ да заявяват нагло, че следели демократичните ни процеси от 25 години, защото сме интересни геополитически?

Е, щом САЩ искат демокрация в България – ще си я получат!!! Демосът – тоест народът, днес излиза на площадите. Ами сега?

Само Бойко Борисов загадъчно мълчи.

Сигурно се готви да вдигне кръвното и пак да се покрие в Правителствена болница!

Борисов и цялата ти герберо-реформаторска крадлива пасмина, измитайте се от топлите кресла, писнахте ни!

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/wU9PFQIMyBI

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

11 коментара

  1. Когато и да падне правителството на новите избори пак ще са те така че няма никакъв смисъл от това защото това са само разходи безцелни

  2. Това е примиренчество, г-н Тенев. Важно е да се борим и да им докажем, че колкото и да манипулират изборите, не ги искаме!

  3. trqbva da nauchim politicite nie naroda da gi komandvame i da igraqt spored pravilata na naroda.Trqbva samo da sme edinni nadqvam se tozi pat da izigraem horoto do krai….

  4. ГЕРБЕРИ ДЕПЕСРИ КОМУНИСТИ СА ЕДН ДОЛ ДРЕНКИ? тОВА Е нЯМА пЛАТЕНИ ПРОТЕСТИ ВСИЧКИ СА бЕЗ ПАРИ

  5. Трябва да няма толкова партии,субсидии и нар.представители – тия нагли циници, събрани там на хранилка на моя, на твоя, и на всички гръб трябва да бъдат изметени ,съдени и всичко което са окрали до сега за 25 г да бъде национализирано .Да се прекратят неравностойните договори със разни чужди корпорации и държавата да изземе техните задължения, ток, вода, пътища ,здравеопазване.Само партия ,която да се съгласи с народните изисквания и да ги спазва,тогава може да управлява.И най важното – НАТО, ЕС и всички чужди соросоиди ВЪН от България.

  6. Ха ха
    а вие ГЕРБерите по колко давахте на протеституиращите 2014
    по 200 – 300 или повече
    ти какво си мислиш ????? глупави ли сме та да не виждаме какви фиести се вихреха там какви тъпани какви свирки и дудуци се надуваха ами балона дето беше вдигнат протеституиращите ли го платиха

  7. Абе защо нямате навик да слагате дати под публикациите си, СКАНДАЛНО?

  8. Докато не се премахне робовладелческата-капиталистическа система, нищо няма да се промени. Каквото и правителство да дойде, какъвто и президент да бъде избран, робството ще продължава. Това важи за всички страни и за най-богатите, които грабят от цял свят, та могат да хвърлят трохи под масата за своите нещастници. За нещастие комунизмът си отиде. Сега човек за да е добре, трябва да мисли само за себе си. Дори ако трябва да причини нещастие и мизерия на хиляди хора, ако иска да е добре, трябва да го направи. В основата на капитализма, негова движеща сила е човешката алчност. Христос вече 2000 години се мъчи да я изкорени. Безуспешно. Комунизмът беше победен още в самото начало. Изглежда прогнозите в библията ще се сбъднат. Първо ще се появи антихрист с белег на челото. Горбачов. След него войни убийства бунтове, глад, мизерия, природни бедствия, накрая огън и жупел от небето. Това значи 3-та Световна война. Изглежда тези прогнози се сбъдват.

  9. 19 uni 2017 balgaroubiicite nezakonna partia gerb ne moje da upravliava vijte narodnia hal da na balgaria e nujen orban i nasia orban e niakade iz redicite na bsp da jivee rusia bez rusia niama balgaria

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *