Бременната Есмер изгони Благо Джизъса, пак бройкал мадами!

Благо и ЕсмерБлагой Георгиев явно ще си остане бройкаджия и  никога няма да промени нрава си.

Само половин година след пищната си сватба с танцьорката Есмер Омерова, футболистът отново започнал да се заглежда по чуждо  и се разделил с нея след сериозен скандал.

Всичко започнало невинно и даже романтично. Младата двойка отишла на почивка  във френския курорт Куршевел, но този път с тях били и родителите на Есмер. Бременната танцьорка си почивала повече в стаята, тъй като била неразположена, а Благо се разхождал сам, или с тъста и тъщата. Родителите на Есмер обаче станали свидетели как той се занася или открито флиртува с млади французойки. Дори се опитвал да сваля и хубавици от персонала на хотела.  Родителите на танцьорката му направили забележка, че е женен мъж и не му отива да се държи като разгонен ерген. Той избухнал все едно е на терена и ги нагрубил и всички заедно отишли при Есмер да се оплакват един от друг.

Танцьорката обаче категорично заела страната на майка си и баща си и не защитила скъпия си. Напротив! Вдигнала му горещ скандал, че я излага, че не я обича и тича след всяка фуста.

Предния ден пък го била заварила да си чати с горещи мадами в социалната мрежа и буквално изригнала. Вбесеният Благо си взел багажа и си тръгнал, защото не можел да понесе жена да го командва и да му казва какво да прави. Майката на двете му деца Христина не го ограничавала или поне не му вдигала скандали след всяка забежка.

Есмер едва ли ще махне бебето, смятат приятели на родния Дон Жуан. Тя е прекалено горда и прекалено самостоятелна. Може да си го отгледа и сама. Възможно е двамата отново да се съберат, но Благо няма да се промени, рано или късно пак ще й кръшне. Не знаем как ще продължи този брак , коментират приятели на Благой Георгиев.

https://youtu.be/xeuEzhGAEvU

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *