Галена се Възхити от Кмета – Мутра Ценко Чоков: Той е Егати Пичът!

Галена пиянаФолк певицата Галена изненадващо се оказа голяма почитателка на Ценко Чоков и е възхитена от него.

Кметът на Галиче също й бил фен и редовно я канел на участия и й броял по пет бона на ръка за всяко.

Разбира се, че се познаваме. Нямам впечатления какъв е като политик, обаче  като човек е направо егати пичът! Точен, галантен, внимателен и мъжкар. Пяла съм на два негови предизборни концерта, всичко беше точно, организацията много добра. Отидохме с няколко колежки, беше много добре разположен към нас и си спази всички уговорки. С него се работи лесно, бяхме там с още няколко колежки, посрещна ни, нахрани ни. Беше много точен, твърди чалга изпълнителката.

Не може да се преброи със сигурност  колко пъти Галена е пяла на частни партита на кмета и свитата му, понеже там отивала уж като гостенка и ангажиментите й  се уговаряли с продуцентите й от Димитровград.  Ценко просто й звънял директно, обяснявал й, че е поканил компания и я канил да ги забавлява. Двамата имали твърда уговорка и накрая на забавлението той й броял пет бона безотчетни, без данъци и без удържане на проценти от „Пайнер“.

Освен това присъстващите пъхали пачки в деколтето й, радостни от гюбеците, които им хвърляла. Затова той бил един от най-добрите й клиенти и тя винаги тичала, когато я извика. Дори зарязвала официалните си ангажименти.

Познати на кметското семейство разказват,  че певицата даже била наета като изненада  за рождения ден на големия син на Чоков – Мартин. Галена била във вихъра си и забавлявала до зори  празнуващите младежи, дори била готова се навре в сметанова торта и да изскочи гола от нея, толкова искала да им угоди.

Предполага се, че тогава хонорарът бил двоен, тъй като пяла до зори, а накрая се напила заедно с тях.

https://youtu.be/CZNNMc9BmnM

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *