Валери Божинов в Се*с Скандал! Плаща на Бг. Студентки за една С*кс вечер в Белград!

Валери Божинов басейнНов се*с скандал забърка Валери Божинов, който не може да си го държи в гащите, и използва всеки свободен момент да си търси мацки.

Този път играчът на  „Партизан“ си набелязал красива студентка и започнал да я сваля по всички правила на донжуанското изкуство.

Между двамата започнала пикантна кореспонденция, а приятелка на момичето от завист, или просто за майтапа, я разпространява из социалната мрежа.  От палавия  чат се вижда как Божинов не си играе много на ухажване, а кани студентката да отиде при него в Белград само за една вечер. Да се „опознаят“. Той изобщо не си поплюва и  е готов тутакси  да ѝ купи  самолетен билет отиване и връщане и да й запази хотел.

Трябва да го направим бързо, защото заминавам на лагер в Кипър и няма да ме има 16 дни, обяснява делово той. Аз не ходя с всеки, който ме поиска, отбранява се хубавицата. Много добре знаеш, че не съм всеки, притиска я той. Нарича я малко коте и направо я пита ще прави ли се*с с него! Другатаа култова реплика на футболиста към сексапилната девойка е: Значи с други можеш да го правиш, а мен не ме искаш?!

След 40 минути убеждение и уговорки, малката се съгласява да отиде при него в Белград. И възкликва:
„Леле, толкова далеч заради някакъв  мъж никога не съм ходила!“ Аз не съм някакъв, аз съм НЯКОЙ! – отговаря й тутакси футболистът.

„Младо момче съм, хубаво, съвсем нормално е жените да имат  интерес към мен, каза Божинов, след като бе притиснат от журналисти.  Жалко , че такива лични неща излизат наяве и се превръщат в сензации.

Нямам намерение да влизам в обяснителен режим. Моят личен живот си е само мой. Ако искате да пишете, пишете за спортните ми постижения“, коментира сърдито Божинов.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/d2BoHyK20UE

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. А ЧЕХЛЬО СТРАПОНА КВО ИЗОХКА ПО ВЪПРОСА? каза:

    А ЧЕХЛЬО СТРАПОНА КВО ИЗОХКА ПО ВЪПРОСА?

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *