Борис Солтарийски Луд от Ревност! Жена му пак се Разголи

Борис СолтарийскиНапращели силиконови форми, които са на път да пробият прозрачната й блузка и горещо тяло!

Това се вижда в новата фотосесия  на съпругата на Борис Солтарийски  – Аделина.  Бившата моделка, изпълни дълга си, роди дете на любимия си, постоя една година вкъщи да го отгледа, след което се върна към предишното си занимание – голите фотосесии.

В тях тя изглежда наистина умна и красива, както се наричаше предаването, което ги запозна. По тялото й няма видими белези от раждането и тя си е върнала предишната супреформа на модел. В момента Аделина изглежда повече от зашеметяващо и ако се яви на конкурса „Мис Плеймейт“, ще сложи всички кандидатки в джоба си.

Снимките са на разположение на феновете от няколко дни и те искрено се  възхищават на горещата Ади. В същото време обаче Солтарийски не е на себе си от ревност и колкото повече гледа снимките, толкова повече беснее, че тялото на съпругата му е на показ за всички мъже. Певецът  е луд по жена си и не го крие. Освен това е болезнено ревнив. Той даже бил готов на убийство, ако някой посегне на благоверната му или започне да я задява.

Солтарийски  дълго се опитвал да  откаже жена си от работата й, но тя не се съгласила. Тялото й било нейният капитал и смятала да го използва докрай, като  показва прелести, докато възрастта й  го позволява.

Извън палавите фотоси, сънят на певеца е нарушен и от задължението да се грижи за малката им дъщеричка. След година стоене вкъщи в ролята на примерна майка,  Ади е решила да компенсира.

Тя започнала да излиза със свои приятелки по столичните заведения, а това още повече подхранвало ревността на Борис. Той непрекъснато си представял, че някой сваля любимата му и това правело нощите му нервни и безсънни.

https://youtu.be/4aMlOWKkwI8

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *