Ексклузивно: Борисов готви Диктатура, Разпуска Съдебната власт! Променя Конституцията!

boiko-cvetanov1Управляващите от ГЕРБ призоваха на  официална пресконференция късно снощи  Висшият съдебен съвет в България да се саморазпусне.

Те излязоха със специална декларация, а Цветан Цветанов заяви, че съветът напълно се е компрометирал с действията си и не може да продължи да работи.

Според него, ВСС е изчерпал  доверието на обществото, а причина за това са серията от скандали, които го тресат и непрекъснато са в центъра на медиите. ГЕРБ настояват висшите магистрати да си подадат оставките, докато парламентът /разбирайте ГЕРБ/ спешно  приеме Закона за съдебната власт. А след това да бъде избран нов Съдебен съвет. Дотогава висшите магистрати ще изпълняват функциите си.

Цветанов заяви и че искането е съгласувано с коалиционните партньори и те сами ще дадат своите изявления.

Оказа се обаче, че коалиционните партньори познават по-добре българската конституция и подкрепа за разпускането на съдиите се появи само от Реформаторския блок, без ДСБ. Най-жестоко върху властта скочи НФСБ и двамата съпредседатели на партията излязоха със самостоятелни изявления, че това е груба намеса в работата на съдебната власт и не само не го подкрепят, но и са готови да излязат от управлението, ако у нас продължават да се вършат подобни политически преси, които не вещаят нищо добро.

ГЕРБ пресконференция

Не само НФСБ, но и представители на други партии от опозицията остро разкритикуваха намерението на ГЕРБ да сложи ръка на независимата съдебна власт и да я превърне в партийна и удобна за управляващите.

Те обвиниха ГЕРБ в самоуправство, политически натиск и безпрецедентен опит да се влияе на една система, която би трябвала да раздава правосъдие, а не да бъде подчинена на една единствена партия.

КОМЕНТАР НА SKANDALNO.NET:

Това, което се случва в България, наистина е стряскащо! Действията на ГЕРБ и РБ, продиктувани от заповедите на САЩ ни тласкат към ДИКТАТУРА!

След като ГЕРБ безцеремонно посегна на съдебната система, следващото, което ще направи и вече го прави, е да получи пълен контрол върху Четвъртата власт – медиите.

Нищо чудно утре да осъмнем с някоя декларация, която призовава българските медии да се саморазпуснат и да не работят, докато не се приеме закон и за тях. А под закон разбирайте – пълна цензура.

В момента и без това 90 процента от медиите не са свободни, те са купени и работят под диригентството на господарите си.

Има все още 10 процента независими, които се опитват да кажат истината на българския народ, но както е тръгнало, могат да бъдат закрити.

С какво ГЕРБ се различава от БКП?

Само с по-голямата си наглост и безпардонност.

Остава да върнат и член 1 на Конституцията за ръководната роля на партията и вече можем да се обявим за страна, в която има диктатура.

Сега я има незаконно, остава да се узакони!

Ще позволим ли да се случи и това?????

https://youtu.be/0FkrBcU1erU

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

6 коментара

  1. Е, наигра се. Сега ще го разклатят него. Цвъчко мина границата

    • Аз съм единственият,сегашен,актуален,подготвен,абсолютен двойник на Стамболов и……..Левски.Няма друг такъв наличен в държавата.Но съм отхвърлен/лян от вурлуващата,(все още,станаха 30 години) ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ,която все още е жива и ме заплашва и преследва.

  2. От месеци в ход е многоходов Преврат срещу Борисов…
    – Е НЕ…, АМА ДА…!
    (Борисов може и да не е “цвете за мирисане”, но е Министър-Председател на България…)

    Въпреки, че и “красивите” реформатори-протестъри и тарторите на ГЕРБ получават месечните си бонуси от един и съще касиер на “Козяк планина”, господарите им за първите са “майка”, а за вторите “мащеха”… и мащехата е решила да убие едно от отрочетата си…

    Приятели, мерих, смятах, мислих, ами да… Преврата е в ход…, а американофилите – “красивите” Либерал-садисти изтезаващи народа ни, злоупотребяват с естественото ни недоволство, докарани до просяшка тояга от същите тези Либерал-садисти… и всяко словоблудство, например писани под тяхна диктовка “Евродоклади”, им е добре дошло…!

    1. Американците извършват тих преврат срещу Борисов, чрез “красивите и умните” им лакеи и готвят реална американска окупация… на България (Кристалина Г. или Е.Потодорова са подготвяни за мястото му)! Те бавно, но сигурно, овладяват съдебната част от властта, мъчат се да свалят независимия Гл.Прокурор и чрез нея искат да свалят Борисов. Крайната цел на тихия преврат… е безмозъчното ни слугуване на САЩ, управлявани от “красивите и умните” и включване на АКБ (Американска Колония България) в гражданската война в Украйна или… в предстоящата в Македония, Молдова или Приднестровието, което унищожава усилията за мир и икономически просперитет на Е.Си България, а защо не и в Сирия?!?!)…!!!
    (Май, на “Ново село” вече се тренира участието ни в такава война)

    2. До сега…
    – Първо Фалираха КТБ с агентите си в БНБ, защото била финансирала “Южен поток”.
    – Без да се съобразяват с интересите на България и егото на Борисов, американците го принудиха да спре проектите “Белене” и “Южен поток”, да приеме тълпи от мними бежанци, а по същество войници на ИХИЛ отслужили едногодишните си договори във войната в Ирак и Сирия… и дезертьори от там.
    – Обезглавиха абсолютно всички силови структури и ги оглавиха с най-доверените си агенти за влияние. ЦРУ сега завършва и физическата окупация на България… Освен четирите американски бази, авиацията ни е унищожена и вече ни окупират и два танкови батальона, пристигащи постепенно, със собствено американска командване…! Армията, която в битки с по-силни от нея армии не е загубила нито едно бойно знаме, днес е смешна…, жалка…, военно нищожество… Дори не отбраната, а възможността за охрана на небето ни само с два изтребителя ни е отнета…!!!
    В НАРУШЕНИЕ НА КОНСТИТУЦИЯТА, на практика България е загубила напълно суверенитета си, а дори “патриотите” мълчат…
    Чл. 9. (1) Въоръжените сили гарантират суверенитета, сигурността и независимостта на страната и защитават нейната териториална цялост.”

    Суверенитет ли – Е ДА, АМА НЕ…! България на практика вече е държава окупирана от САЩ…!!!
    (…май, предстои да се лее и кръв, но… българска, а не американска…)

    3. След гръмкия провал и неуспеха им да овладеят съдебната власт и с нея да свалят Правителството на България, по съвет от ЦРУ, преминават към “Хибриден” Преврат – Заплахи, тайни убийства и Пряко насилие над Парламента и Правителството…!!!

    Крайна цел на “красивия” преврат…:…:
    – Силовите ведомства да преминат под командването на (засега прикрита) Фашистка хунта…, по подобие на Украинската… (новият командващ на БА е американска марионетка без сериозни компетенции, а военното разузнаване разбито…)!
    – Овладяване на Общественото мнение, чрез вече овладените обществени и подкупените от тях Свободни медии, които вече водят бясна и все по-неприкрита “красива” антиправителствена пропаганда…
    – За да няма законна съпротива на Преврата, “красивите” превратаджии, под формата на съдебна “реформа”, ще продължат да се опитват да овладеят Съдебната система и свалят Гл.Прокурор, за да започнат съдебно преследване на другомислещите полититци… и на всеки нормален гражданин оказващ съпротива…!!!
    – Във “върховия” ден на преврата ще спират електронните комуникации, включително и интернет, което е въпрос на микросекунди…!!

    – Е…, ще кажете, “…, че те САЩ, Е.С., НАТО… все са ни приятели и кой точно ще ни командва няма значение… “

    … В същност така е …!
    (след съединението ни нападат “приятели” и първата и втората световни войни ни съдят, като “агресори”…, все заради това, че правим услуги на “приятели”…)

    НАЙ-ЛОШОТО за България е, че с последните промени в закона за отбраната в България се разреши съществуването и дейността на ЧАСТНИ АРМИИ…!!! Ако Борисов продължава да се “опъва”, вече можем да чакаме пребазирането от Ирак на част от СТОХИЛЯДНАТА частната армия на ЦРУ “Блекуотър/Академи”, открит преврат от “красивите и умните” и пълната американска окупация на България…!
    (Все пак най-доходното перо в бюджета на ЦРУ е търговията с наркотици…)
    .

  3. Е, явно на повечето ви харесва сегашното дередже на съдебна и проие власт>>>

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *