Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Скандал! ГЕРБ-депутат се изцепи: Майките да го д*хат!

майки

Майки протестират периодично в цялата страна, но никой не им обръща внимание

Мощен скандал разтърси парламента  заради  увеличаването на отпуските на майките с малки деца с пет дни годишно. А депутат от управляващата коалиция грозно изсъска в кулоарите на парламента чудовищната реплика: „Майките да го д*хат“

Идеята беше работещите жени да  могат да прекарат повече време с децата си, да ги заведат на почивка, да са край тях, да им отдадат любов и грижи. Това се изразяваше не в какво да е , а само с пет дни по-дълъг отпуск през годината, който може да се ползва и като болнични, ако малките се разболеят.

Това ще се отрази на бизнеса, разгневи се депутатът  от ГЕРБ Красимир Велчев, който влезе в сериозен спор с  независимите Георги Кадиев и Велизар Енчев.

Според Велчев не можело жените, само защото са майки, да отсъстват от работа по-дълго от мъжете и да правят това на няколко пъти в годината. Разпределението на грижите по децата било еднакво за двамата родители, освен това работодателите щели да се затруднят да им търсят заместници и това щяло да повлияе на бизнеса им.

Депутатите и въобще политиците от ГЕРБ ги е грижа повече за бизнеса, отколкото за бъдещото поколение на България. И резултатите са видни – младото поколение бяга от страната, защото бизнеса е в джаза!!!

Велизар Енчев иронично поиска да се намалят безкрайните ваканции на депутатите и те да почиват толкова дни, колкото работниците и служителите у нас, защото са служители на народа. Това предизвика закономерен рев в залата и твърдата намеса на самата Цецка Цачева. Тя доста нагло обяви, че депутатите имали по три почивни дни в седмицата и дълги ваканции, понеже през това време се срещали с избирателите си. „Срещат се, колкото да отрежат някоя лентичка в компанията на премиера“, понесе се ропот от редиците на опозицията. И ходят в Дубай през зимата и Ривиерата или Гърция през лятото! А едва ли избирателите им се намират там!

Така платеният годишен отпуск в страната остана 20 работни дни, а майките не получиха и ден повече.

Което си е чиста проба геноцид върху българския народ.

България е страната, в която се почива най-малко от държавите в ЕС. За сравнение – в Англия хората имат право на двумесечен отпуск, ако желаят да го ползват. В Германия – един месец.

Отдавна е изчислено, че за да си продуктивен на работа, трябва да си отпочинал достатъчно. У нас обаче държавните служители имат 20 дни отпуск, а в някои от частните фирми често работят на шест и седемдневна работна седмица. Ако поискат защита от синдикатите, собствениците просто ги уволняват и вземат други.  А то у нас и синдикати няма, понеже се издържат от бизнеса.

В България е най-ниска и раждаемостта, тъй като се получава омагьосан кръг: За да издържа децата си, майката трябва да работи, а ако работи – не може да ги гледа и възпитава пълноценно. Освен ако не е депутатка, или съпруга или любовница на близък до ГЕРБ бизнесмен.

Но ГЕРБ отдавна са доказали, че работят не за българския народ, а срещу него! В крайна сметка увеличението на отпуските на майките не се прие и то благодарение на отказа на ГЕРБ! Да се знае!

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

2 кометара за Скандал! ГЕРБ-депутат се изцепи: Майките да го д*хат!

  1. Пламен Отговор

    24.01.2016 в 11:45

    Е, кажете му поне името на този депутат, ако изобщо е вярна новината. Кажете кой е, че да видим, майките ли, той ли… Да видим кой на кого ще духа…

  2. Анонимен Отговор

    02.04.2016 в 22:58

    Добре им правят да го духат не само да го духат ,но и да го смучат и на депутата и на Бойко ,заяото гласуваха за тях! Много ми харесва!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *