Орбан: Унгария няма да промени позициите си относно Войната, Pycия и Copос, за да угоди на САЩ

Унгарското правителство знае, че лидерите на САЩ и ЕС ще продължат да го атакуват, но няма никакво намерение да промени позициите и политиките си по важни политически и социални въпроси. Това заяви премиерът Виктор Орбан на среща, проведена в сряда в град Естергом с депутати от управляващата партия Фидес, съобщава вестник Magyar Nemzet.

По информация на вестника, Орбан е казал, че „Унгария е трън в очите“ на западните страни, тъй като днес тя е „най-свободната страна в Европа“.

„Противниците на Унгария искат да използват кризата, предизвикана от войната, за да върнат страната ни към ерата на Дюрчани, когато съдбата на унгарците се решаваше в чужбина”, заяви Орбан.

„Залогът за глобалистите е огромен и 2024 г. за тях ще е решаваща. Затова империята на Сорос, подсилена от управляващите демократи в САЩ, започва мощна атака като Голиат срещу десните медии и националните партии в повечето европейски страни. Целта им е да ги пречупят и унищожат, за да се изтрие дори спомена за националната държава от главите на хората”, добави Орбан.

„По нашите граници сме издигнали ограда и нямаме мигранти. Вместо това провеждаме политики в подкрепа на семейството, а учениците ни изобщо не знаят какво е това джендър идеологията. Ние не доставяме и нямаме никакво намерение да доставяме оръжия за Украйна “, каза още Орбан.

Той предупреди, че глобалистката проамериканска върхушка на ЕС иска да лиши Унгария от икономически, културен и политически суверенитет. Те я принуждават да се откаже от евтиния и качествен руски газ и да започне да внася прескъпия американски, да приеме на територията си десетки хиляди мигранти, а също така и „да плаща пари на Украйна и да гласува за приемането й без обсъждане в ЕС, въпреки че страната по нито един критерий не отговаря на изискванията за членство в съюза“.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *