Николета сваля Гъмов, иска да го раздели с Преслава

Гъмов пак целувкаНиколета Лозанова е готова на всичко, за да вкара в леглото си  Станимир Гъмов. И то не защото много го харесва, а просто за да направи поредната си мръсотийка.

От известно време мургавата плеймейтка се изживява като кукловод на живота на известните. Тя ги събира, тя ги разделя, опиянява се от властта, която има чрез тв. папараците си и от факта, че може да издигне или закопае някого, пускайки поредния слух в жълтото си предаване.

От известно време тя преследва Преслава, а излъченото в предаването се подема от вестниците, които раздуват и доизмислят историите с фолкаджийката. Така че в публичното пространство за Преси могат да се прочетат всякакви небивалици, написани от платени журналисти. Ту е отслабнала, ту е напълняла, ту роклята й стояла накриво, ту дупето й се показало…

За участието си в „Като две капки вода“ певицата направо е разпъната на кръст. Непрекъснато се пише, че е най-некадърната, прави най-лошите имитации и общо взето за нищо не става. Погледнато логично, за нищо не стават Геро и Дуетът, но тях критиките ги подминават.

Върхът на нахалството на Николета бил преди няколко дни, когато Преслава и Гъмов отишли на вечеря в известен ресторант. Като по поръчка отнякъде изникнала Николета и се настанила на масата им без покана. Двойката искала да се усамоти и да прекара една приятна вечер, но това се оказало невъзможно. Прясно разведената плеймейтка си поръчала питие и открито започнала да сваля Гъмов, използвайки всичките си женски трикове.

Накрая на актьора му писнало и казал: „Хайде, скъпа да си ходим!“

Николета се обнадеждила, че тя е „скъпата“, но Гъмов хванал ръката на Преслава и любезно иронично се сбогувал с неканената на масата им гостенка. След което целунал демонстративно певицата.

Всички знаят, че Николета такава гавра не прощава лесно и ще нанесе ответен удар. На Гъмов не му пука, но Преслава е сериозно обезпокоена каква клюка ще тръгне за нея за пореден път. Особено след като знае, че новоизлюпената й врагиня Галена е близка с Лозанова.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/wT1ZfhSnqGs

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *