Кобилкина си нае за асистент 25-годишен жребец!

КобилкинаМлад жребец е поел обучението на сексоложката Наталия Кобилкина.

Той я учи как  да презентира най-успешно начините за правене на  сви*ки и останалите креватни техники. Откакто е поел  рекламата и маркетинга й във Фейсбук, бизнесът на Наталия цъфти  и мераклиите да слушат лекциите й се увеличиха в пъти.

Най-интересното е, че дамата с неограничени познания за йонитата има повече от 350 000 последователи в социалната мрежа. Това я прави  по- известна от Бойко Борисов и от любимците на народа Азис и  Преслава.

Младият жребец се казва Стилиян Запорожанов, на 25 години е и му се носи славата на най-добрия маркетинг-съветник във Фейсбук. Дали се възползва лично от уроците на Кобилкина не е ясно, но фейсбук-гурото е успял да увеличи бизнеса й сериозно и дори да събира хора за онлайн курсове.

Сега на седмица Кобилкина прави по три онлайн семинара за загорели дами, които плащат по 180 лева за лекциите, а като бонус могат да си купят от нея вагинални топчета с намаление.

Записалите се мераклийки са доста, а Стилиян се хвали, че това е и негова заслуга, защото той докарал чрез стратегията си част от курсистките. Той премълчава, че взима процент от всяка доведена любознателна и влюбена в удоволствията дама. Но това е разбираемо.

Младежът определя клиентката си като най-бързо развиваща бизнеса си във Фейсбук, а Кобилкина се хвали, че откакто са се сработили, продажбите й на различни образователни пакети са се увеличили с 50 процента.

Двамата са отличен тандем и са улучили пазарна ниша, тъй като българките се оказаха жадни за се*с, а повечето от тях – незадоволени!

Този типично женски проблем е направил Кобилкина по-богата с 1 милион лева, показват изчисления на приходите й през последните две години.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *