Ники Михайлов безумно влюбен – даде 30 бона за клип на Алисия

Алисия Ники клипНики Михайлов окончателно и безвъзвратно е хлътнал по Алисия.

Вероятно огромно влияние върху чувствата му е изиграла и нейната безкористност. Досега певицата не му е искала нищо, не е посягала към банковите му сметки, не се е умилквала да й купи това или онова и изцяло е издържала себе си и сина си сама.

Всички подаръци вратарят й правил по собствено желание, но този, който я трогнал най-много бил…клип. Михайлов извадил 30  бона за заснемането на нейна песен, като държал всичко да бъде от добро по-добро и да направи нещо наистина стойностно. Затова поръчал най-кадърния екип, взел най-известните моделиери и гримьори, платил им добре и даже лично присъствал на снимките, за да наглежда процеса. Песента е заснета на тузарска яхта в Средиземно море, а след снимките екипът се почерпил щедро на скъпото корито.

С този си жест той буквално сложил в джоба си Християн Гущеров, който отпускаше на своята Мария максимум 5-10 хилядарки. С такъв спонсор даже не е нужно да можеш да пееш, а Ася може, шушукат завистливо нейни колежки.

Другият факт, който предизвиква завистта им, е изключителната близост между двамата. Ники буквално ходи по петите на Алисия и където е тя, там е и той. Двамата като че ли не могат да се разделят и за миг и около тях вече се чуват сватбени камбани.

Семейството на Боби Михайлов най-после преглътнало факта, че синът им е влюбен в чалгаджийка, която на всичкото отгоре има и дете от негов колега. Явно любовта им е силна и е смирила дори строгите родители. Пък и те най-после разбрали, че е крайо време рожбата им да улегне и да спре да бръмчи из дискотеките с дами-еднодневки. Оказа се, че Алисия е единствената, която е успяла да го вкара в правия път.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/4lRj0k5Ha1w

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *