Гери Турийска роди дъщеря на бившия мъж на Йоко Захариев

Гери и ЯсенПевицата и водеща в БГ радио Гери Турийска роди дъщеричка на своя любим мъж  Ясен Козев.

Хубавата новина бе споделена от  самата майка, която я написа от болницата   на страницата си във Фейсбук. Веднага  пожеланията за здраве и късмет и поздравленията от нейните приятели и колеги заваляха като из ведро.

Наследничката на шефа на „Музикаутор“ и авторката на едни от най-ярките текстове в в българската поп музика е кръстена Аника и се е проплакала  точно в 8:55 ч. вчера сутринта.

Това е трето дете и първа дъжеричка  за идейния двигател на Bulgaro и първа рожба за Турийска. Ясен  има двама сина от дългата си, емоционална, изморителна и дотегнала му връзка си с певицата Йоана Захариева. Дълго време той отглеждаше синовете си сам, докато Йоко се лекуваше от накрозависимости или просто изчезваше от къщи, без да й пука за отрочетата. Самата тя призна, че мъжът й е бил крайно деликатен и търпелив с нея и дори като се върнела рано сутрин от някой клуб пияна, той не й се сърдел. Накрая обаче на Ясен му писна да бъде и майка и баща и да няма иситинска жена до себе си и се влюби в нежната Гери.

Само преди месец двамата младите влюбени се ожениха на скромна плажна церемония, като поканиха само  най-близките им приятели и танцуваха на фона на морето, лодките и голямата си любов. Сватбата беше беше изненада за бременната Гери, защото беше най-мечтаният й подарък младата майка и се случи навръх рождения й ден.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/yTtnaWUo0VU

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *