Йоана се покая, иска да се събере с бившия си съпруг

0

Йоана ЯсенБившата бързо залязала  звезда на българската поп музика Йоана се опитва  да съживи разпадналия й се брак с композитора Ясен Козев. От изповедта на певицата стана ясно, че тя се мрази за това, че е унищожила семействто си, че е оставила децата си без майка, а само с баща. Разкаянието й беше искрено или поне изглеждаше такова. Тя е влязла в Брадъра да търси нов шанс в брака си и да се върне на сцената.

Сега разбрах колко съм те наранявала и как се чувсташ, обърна се тя директно към бившия си. Моля те, прости ме! Нямам какво да ти простя, защото никога не съм ти се сърдил. Ти си си такава и никой не може да те промени.  Научих се да живея с факта, че съм се оженил за хубаво, интересно и своенравно момиче и те уважавам за това, което си. Ако съм бил наранен, това е останало в миналото, сега не съм и съм твой добър приятел и ти го знаеш, отговори Ясен. Всъщност историята е друга и той е доста великодушен. Йоана реве

Йоана много бързо се качи на върха на славата и се саммозабрави там. Тя вдигаше скандали по концертите си,  край на кариерата й сложи бузумна изцепка на сцената на НДК. Тогава тя се разсърди, че са объркали музиката, демонстративо си свали полата, хвърли я в публиката и остана по гащи. След този случай, който беше черешката на тортата, никой не я потърси за концерти и кариерата й залезе. Но докато беше по сцените, Ясен гледаше двете им прекрасни деца, а тя се отдаде на оргии, пиянство и наркотици. Често забравяше да се прибре вкъщи и осъмваше в пиянски компании или в леглото на непознат мъж.

В края на краищата на композитора му писна и деликатно се разведе, като изцяло му бяха присъдени родителските права. След дълги години на дъното на обществото Йоана реши да превъзможне страстта си по наркотиците и алкохола и се надява пак да пее, а Ясен да си я вземе обратно. Той обаче вече е влюбен в друга – радиовдодещата Гери Турийска. Двамата смятат да вдигат сватба и той да зачеркне веднъж завинаги Йоана от мислите си. Певицата обаче се надява да си го върне и смело заяви, че винаги могат отново да бъдат семейство. Тя не знае, че любимият й ще се жени и едва ли ще получи покана за сватбата. Въпреки това той я защити много мило и много по мъжки, но на въпроса – ще се съберем ли пак, поклати мълчаливо глава. Йоана схвана това като съгласие и в момента пърха в Къщата на ВИП Брадър от радост. Ясен обаче не е готов да изживее втори път адът, наречен семеен живот с нея.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/IY8QWMKf2ek

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *