Явор Бахаров пред самоубийство заради щерката на Фатик?

Явор Бахаров не може да забрави прелестите на младата актриса

Явор Бахаров и Александра Тюркмен
Явор Бахаров и Александра Тюркмен

Днес печатната преса гръмна с новината, че Явор Бахаров е изправен пред самоубийство заради раздялата с красивата Александра Тюркмен. Любовният романс на младия актьор с наследницата на мафиотския бос бе кратък, но изключително бурен и явно е оставил много по – голям отпечатък, отколкото изглежда на пръв поглед.

Припомняме, че след невероятната интимна афера между двамата, щерката на Фатик просто би шута на Явор. На практика тя го използва като развеждач, за да ѝ осигури плавно влизане в актьорската гилдия, да я посвети в своите връзки с продуценти и режисьори.

Хора от артсредите споделиха уплашено, че наскоро Явор Бахаров се появил в едно от любимите заведения на актьорите. След като обърнал първата чашка видимо посърнал, а от очите му започнали да капят едри сълзи. Притеснени, колегите му попитали какво става и той им разказал всичко с най – малките подробности. Дори заявил, че на няколко пъти през главата му минавала мисълта да си сложи въжето.

Явор Бахаров
Явор Бахаров е дълбоко наранен от раздялата

Всъщност, Александра Тюркмен и Бахаров се скарали за същинска глупост – не могли да се разберат къде да прекарат лятото. Той настоявал да си намерят някое тайно местенце по морския бряг и там да разпънат палатка. Богатата девица обаче подскочила като ужилена от тази перспектива и категорично отказала да спи по плажовете.

„Ами то се очакваше да се разделят. Явор Бахаров е момче от народа – няма пари, бори се за всеки къшей. Докато Александра е нещо съвсем различно – богаташка щерка, за която от малка е свикнала с лъскавите неща. Просто живеят в два различни свята”, коментират актьори.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=mMUxaE-NPBg

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *