Коцето спуквал Надя от се*с

Коцето с НадяС Надя правим много здрав се*с, изцепи се певецът Константин.

От четири години сме женени, но любовта ни е все така силна. Винаги се държим за ръка, целуваме се като тийнейджъри по улиците, даже й пускам ръка, като влезем в някое заведение. Щастлив съм, че ми се падна такава жена, разбрана, красива, се*си.

А най-сладък е контактът при нас, когато се сдобряваме. Сдърпваме се за нещо, при всички семейства се случва, но после пък сдобряването е суперско. Няма по-сладко нещо от такова сдобряване, хвали се Коцето.

За кой ли път фолкаджията отрече, че пие и че взима наркотици. Вие чувате ли се, размаха пръст той. Какви наркотици – аз спортувам и то активно.

Какви ли не неща чета из медиите за мен, че съм пиел като смок, че съм имал десетки любовници, че при всяко участие съм забързвал по някоя фенка и даже съм си падал по мъже. Няма такова нещо. Пия умерено, не взимам наркотици, не изневерявам и си гледам семейството. А който гледа в моята паничка, си е негов проблем.

Зрителите обаче не вярват докрай на тези откровения на певеца. Неведнъж те са го виждали да заваля думи в ефир, да си забравя мисълта, защото е видимо пиян, а после само за едни реклами време изведнъж да става бодър като репичка, явно освежил се набърже с някое вещество, което само той си знае какво е. Но едва ли е Алка Зетцер.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. ЕТО ЕДНА ДВОЙКА,КОЯТО МИ Е НЕПРИЯТНА,НЕ ЗНАМ,НО УСЕЩАМ МНОГО ФАЛШ.ТАЯ МОМА КАК СЕ ИЗЦЕПИ НА СВАТБАТА СИ-ПОКАЗА СЕ В ДОСТА ГАДНА СВЕТЛИНА И МОЖЕ БИ ОТТОГАВА НЕ СЪМ ИМ ФЕНКА.ДАЖЕ СЕ НАЛОЖИ ДА Я ОБУЗДАВАТ ПРЕД КАМЕРАТА КОГАТО ЗАЯВИ НАПРАВО,ЧЕ“Е ЩАСТЛИВА ЗАЩОТО Е ПРЕЦАКАЛА МНОГО ДРУГИ“!? ПРЕДСТАВЯТЕ ЛИ СИ ЩО ЗА НЕВИННО СЪЗДАНИЕ Е ТОВА!? А ТОЙ ПЪК С ЛИГАВОТО СИ ПОВЕДЕНИЕ И ВЕЧНО ПРЕМРЕЖЕН ПОГЛЕД…НЕ,НЕ МИ СТОЯТ НИКАК!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *