И Таткото на Божинов – Ловец на „Малки Котета“! Забива Котарани в Нет-а с нецензурни реплики

Валери бащаБащата на Валери Божинов – Емил,  също налита на „малки котета“ в социалните мрежи и най-вероятно е предал страстта си към мяукащите моми на сина си.

 След като футболистът стана пословичен с  репликите към студентката Ива „Малко коте, се*с има ли“, сега в мрежата излезе съкровен интимен чат и  на татко му.

„Представям ви големия котарак Емил Божинов, бащата на повелителя на малките котета, написа внезапно журналистката Дани Златанчева, която била заговорена от стария Божинов  с любовно обяснение преди няколко месеца. И докато синът все пак се мъчи да ухажва дамите и даже да им купува билети до Белград, то таткото е доста безцеремонен. Няма предисловия, няма свалки, а направо се започва с въпроса: „Ще го лапнеш ли?“. Вижте истинското лице на един баща „човек зад кадър”, обаче  с големи претенции да е като сина си, да е вечно в играта и да залива дамите с помия и брутални предложения“ са думите на журналистката Златанчева, а под тях е публикуван принт-срийн на диалога, който прилича на третокласен по*но филм.

От думите на стария Божинов става ясно, че е доста брутален в свалките с младите моми.  51-годишният мъж пита направо ще бъде ли обслужен орално, а след това „нежно“ се обръща към обекта на мераците си с думите  „помийо“, „мърда“, „мършо“, и „парцал“. Той смята това за мъжкарска постъпка, а после обедин от отказа за „лапането“, продължава да настъпва: „Ау, каква свиня си, гледах ти снимките, леле, леле…“.

Журналистката нарочно го оставила да си пише, каквото си поиска, защото разбрала кой е. Той пък й се хвалел, че спял с по две – три жени на ден, бил много вървежен, всички го търсели. Хвалеше се, че познава много звезди и ми  предлагаше да ме запознае с Азис и Николета, с Ванко 1 и когото друг си поискам.

Мен ме покани на гости в Италия, докато синът му ги кани само в Белград. Питах го от какво се издържа, а той написа „от разни далавери“, но не разбрах какви. Обясни и че синът му също помага.

През цялото време ме наричаше парцал и все ме канеше да отида на свои разноски в Италия.

Спря да ми бъде любопитно да опозная човека, който е баща на Божинов, омръзна ми от обидите му и престанах да му отговарям. Публикувам този разговор, защото скоро трябваше да правя проучване какъв е съвременният български мъж. А той е един от типовете на хората,  които се самозабравят, като се видят с малко пари- неграмотен, нахален и груб. Дано Емил се засрами и оправи поведението си, защото просто е грозно да се комуникира с такива хора, коментира журналистката  Златанчева.

ВИЖТЕ ЧАСТ ОТ ДИАЛОГА МЕЖДУ ДВАМАТА:

Божинов баща

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *