Разстреляни Подземни Босове Продължават да Въртят Легален Бизнес от Оня свят!

Васил и Георги Илиеви
Заедно в живота, заедно в смъртта, заедно в бизнеса от отвъдното

Разстреляни родни мутри са продължили да работят години наред, като въртели фирмите си от отвъдното.

Тези шокиращи подробности се виждат в търговските регистри, където все още се срещат  имената на скандални подземни фигури като Фатик,  Иво Карамански, Васил и Георги Илиеви, Женята и други печално застреляни босове.

Те фигурират или като  собственици или  като управители на дружества, които работят с пълна пара, въпреки че притежателите им отдавна не са между живите.

Ной-голям от най-големите и безспорен шампион във въртенето на бизнес от Оня свят  е Кръстника на българската  мафия, който все още притежава  27 работещи фирми, в които фигурира неговото име. Как плаща данъци, кой поддържа дейността, един Господ знае.

Цели десет години след показната  екзекуцията на Георги Илиев  в Слънчев бряг и то пред очите на много хора, основателят на  на ВИС-2 бе положен в гроба и изпратен от тълпа яки момци с голи глави и черни очила. Това обаче изобщо не му попречи да продължава да си работи  в управлението на спортен клуб и да ръководи друга компания с известния с аферите си  Емил Наков.

Зрелищно екзекутираните  подземни босове все още си имат на свое име  между 5 и 10 изгодно действащи на пазара фирми, сочи  справката в търговските регистри. Някои босове от отвъдното организират ваканции, други ръководят хотелиерска дейност, трети търгуват на едро и дребно, четвърти продават и купуват горива.

Типично българският феномен е не само уникален, но не е бил пипнат от закона толкова дълго време. Никой не се е потрудил да разбере кой води бизнеса на умрелите, кой се крие зад имената им и пере пари чрез тях. Явно и родните данъчни вярват в окултното и в духове, защото изобщо не са закачили нито една фирма и не са проверили собствениците й живи ли са, или умрели.

По документи нашенските бандити необезпокоявано са работили дълги години след разстрела си и след помпозните погребения.

В някои случаи достойната за Гинес  ситуация е продължавала  цели десет  години. Чак през  2012 г., когато шефовете на компании трябваше да си пререгистрират фирмите  в Търговския регистър, голяма част от починалите бизнесмени  били отписани служебно.

От датите на смъртта им до 2012 г. никой обаче не се наема да каже какви печалби са натрупали и най-вече по какъв начин.

Най-дълго време в бизнеса  е бил духът на убития  Васил Илиев. Той беше гръмнат през 1995 година и цели 17 години след това е „работил“ в „Шанс 93“ и „Ла Страда“.  Неговият брат  Георги Илиев пък въртял хотели чрез  „Фаворит 97“.  Фирмата все още работи, а негов заместник е небезизвестният Емил Наков.

Само Фатик не се е справил добре с бизнеса от Небето и получил запор за неизплатени сметки на дружествата си.

Явно българските крими босове са безсмъртни или на Оня свят са си прекарали интернет и командват бизнеса си по скайпа или с имейли, коментират смаяни читатели във форумите.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/LC4qeOpH7mk

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *