Голяма Мъка! Дарина Йотова Бяга от България! Тясна Била за Таланта й!

Дарина,17-годишната Дарина Йотова, която се докопа до третото място на „Х Фактор“ къде с подбутване от Криско, къде – от публиката, внезапно се взе за голяма звезда.

Тя заяви, че няма намерения  да остава в България още дълго и ще търси място на световната сцена, защото нашата й отесняла. Как й е отесняла, след като няма нито един клип и нито една своя песен, не е ясно. Въпреки че кариерата й тук е гарантирана и непрекъснато предложения за участия буквално валят отгоре й, тя заяви  в  интервю, че изобщо не  вижда за себе си  никакво бъдеще в България и е достойна за много по-голяма сцена.

„За съжаление изобщо не съм оптимистка, че един млад човек като мен може да се реализира у нас“, заяви  Дарина, която вероятно иска да стане звезда от световна величина. Нищо, че преди това трябва да изгледа записите си, да види как грачи и фалшее, да се сравни със звездите и леко поне да слезе на земята. Или поне да прочете коментарите в интернет, които никак не са ласкави и доста хора я съветват да учи още и тогава да излиза на сцената.

Нейната конкурентка  Виктория, която наричаха българската Адел, не само заради пълничките й форми, но и заради дълбокия проникващ обемен глас, в пъти по-добър от този на Дарина, също не крие, че иска  да търси реализация зад граница. Вики е разочарована от подигравките у нас, че е с наднормено тегло. Затова  смята да кандидатства в чужд университет и да пробва късмета си в Западна Европа с музика.

Единствена победителката Християна Лоизу, която наистина би могла да има световна кариера, заявява, че смята да остане засега в България.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/xWT8rKQDcjw

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *