С Един Джолан и Един Патладжан Емануела Спечели „Черешката на Тортата“!

Емануела печелиФолкпевицата Емануела направи най-семплата и мързелива вечеря и неочаквано спечели „Черешката на тортата“. Причината беше по-скоро, че е симпатична на гостите си, отколкото в сготвените ястия.

Тя се състезаваше с Бориса Тютюнджиева, моделката Теди Александрова, хип-хоп певеца Вензи и незаменимият Джино, който напоследък е черешка на всяка торта.

Получи се невероятен парадокс. Участниците не оценяха приготовленията и труда на другите, както и блюдата им, а даваха точките си на принципа симпатия – антипатия. Например Емануела нарязя един патладжан за предястие и го запече с доматена паста и кашкавал, наряза обикновена зелена салата и сложи пъдпъдъчи яйца. Свари един джолан, обезкости го и запече пак с кашкавал, а десерта го купи готов от магазина. На всичкото отгоре забрави да стопли ястията и ги поднесе студени. Но пък за сметка на това беше ухилена, топла, сърдечна, целуваше се с Теди Александрова и флиртуваше с Джино.

Теди пък си игра цял ден, за да подготви тематична вечеря, която включва всички ястия, които са яли пътниците последната вечер на „Титаник“. Подреди масата по конец, сложи три вида прибори, три чинии една в друга, направи бистрата френска супа „консорме“, която отнема часове, дълго панира, пържи, запича и залива със сос пилешки гърди и се беше подготвила като за кулинарно списание. Грешката й беше, че поиска от гостите си специален дрескод – дълги вечерни рокли и официални костюми с папийонки. Участниците се стегнаха яко от това изискване, Джино го бойкотира, а Вензи хукна да търси костюм под наем. На всичкото отгоре Теди реши да предаде по-културен тон на разговора, което предизвика смях до сълзи у Бориса и Емануела и подигравателен тон при Джино. Съответно получените оценки бяха за превзетите маниери на моделката, а не за храната й.

В интерес на истината безспорният победител беше Бориса, която направи две салати, две предястия, две основни блюда и два десерта. При това сама, без последния десерт. Тя единствена си поигра да сготви патица с портокалов сос, телешко със сини сливи, салата от авокадо и козе сирене, скариди със сос, бисквитена торта и купи плата от различни видове сирена и гъши дроб. Участниците се натъпкаха като гъски, но Теди й даде ниска оценка, тъй като била поканила всички по пижами и те не се гримирали, а Бориса си сложила грим.

Ако тези ги вкарат в „Биг Брадър“, ще си оскубят косите, коментираха потресените зрители.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/SyqoSW42K2Y

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *