Мръсен Нож Прати Сашо Диков в Болницата. Вижте какво го сполетя:

Сашо Диков голямаТв. водещият Сашо Диков се озова в болница с доста опасна диагноза – еризипел, която е по-известна като „червен вятър“.

Част от лицето и краката на журналиста били покрити с тъмночервени обриви, които на места стигнали до мехури. Дейният и непокорен журналист този път се кротнал, защото доста се изплашил. Той се съгласил да влезе в болница, особено след като разбрал, че болестта е силно заразна и може да я лепне на близките си.

Започнало лечение със силни антиботици и кортизонови мехлеми, но от многото лекарства Стажантът станал ленив, сънлив, изгубил апетит и едва преглъщал по някоя супичка, или салата от картофи. .

Диков е сигурен, че е лепнал червения вятър  от порязване с домашния нож, когато режел свинско месо да направи пържоли вкъщи. Това е и един от начините за зараза – ако се порежеш с неизмит след рязане на месо  нож.  Журналистът си сложил анкерпласт на раничката и  не забелязал нищо нередно. Докато  изведнъж не се покрил с червени петна по тялото и не вдигнал висока температура. Тогава отишъл на лекар и веднага го прибрали в болница.

Изнервеният журналист едва се удържал в болничната стая и беснеел, че баш на него се случила тази досадна и опасна болест. Той изчел в интернет всичко за нея и здраво се изплашил от възможните последствия.

Въпреки това се готвел да излезе за малко от болничното заведение в неделя, за да направи предаването си по телевизия „БИТ“. С гостите преговарял по телефона, като им обещавал, че няма да се ръкува с тях дори преди ефира.

Той бил изплашен и заради друго. Има хронично  заболяване витилиго и често се появяваше в ефир с бели петна по ръцете, които грижливо криеше с грим. Сега се страхувал новото кожно заболяване да не изостри старото и да заприлича на петниста пантера – на места червен, на места бял!!!

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/uLxd08WCo7E

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *