Шок! Миро имал гадже в Лондон, искал да му роди дете

Миро КрискоПевецът Миро, който е известен  със своята бисексуални предпочитания, призна, че си има  интимна приятелка и то от много години. Името й е Ели и  тя има успешен бизнес в Лондон.

Въпреки това той не е открил голямата любов. Или моите очаквания за такава  любов се разминават с реалността или самият аз не знам… какво значи това понятие.  Аз съм доста практичен в емоционалната част. Ако намериш партньор, с когото да гледате заедно в една посока, ако имате общи цели и в същия момент да се появи  онази тръпка в душичката – явно това това ще е любовта.

На мен това още не ми се е случило и не зная ще се случи ли. Има хора, които много трудно си намират половинката и аз съм от тях. Пък може би подсъзнателно не искам, може вече да съм стар за това…

От 10 години съм с една много симпатична дама, която  живее в чужбина. Виждаме се 3 или 4 пъти през годината, прекарваме си заедно чудесно, разказва Миро.

Той каза, че вече е готов да има дете.

Приказваме си често с моето момиче за това да стана татко на нейните деца, а тя твърди, че ще са много красиви.  Но после си  казвам, че това не може да се случи, освен ако не се оженим  и не се разберем къде ще живеем. Защото тя от много години е в Лондон и е свикнала там – а аз съм си тук. Единственият шанс е да продаде бизнеса си и да отидем да живеем някъде на топло. Ако аз замина при нея – как ще я храня нея и децата, какво ще правя там? Това е един доста стресов път, който трябва да изминем заедно, а аз ще съм й в тежест, но съм на принципа, че мъжът трябва да е опора на жената и да я издържа, а не тя него.

Трудно е, откъдето и да го погледнеш. Най-вероятно ще си остана самотник, казва тъжно певецът.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *