Яна: Се*сът с Петко е уникален

Петко и Яна в басейнПетко и Яна ще заминат след две седмици  в Лондон да гледат един от най-големите фестивали,  които събират танцови двойки от цял свят, а след това ще останат в британската столица, за да отпразнуват годишнината от сватбата си.

На  20 октомври ще вечеряме в луксозен ресторант само двамата“, издадоха те, но подаръкът на Петко за младоженката все още е изненада. Петко и Яна са луди от  щастие от появата на бял свят на сина им Доменик и не спират да се хвалят с него. Бизнесменът обожава да  се занимава с бебето, да го къпе и облича и даже да му сменя памперсите.

Имам страшно много работа, тичам напред – назад, но каквито и да са ангажиментите ми за деня, винаги бързам да се прибера и да гушна Доми – признава с умиление Петко. Доставя ми неочаквано за мен удоволствие да си играя с него – да го преобличам, да го храня с биберона, да го къпя… С Яна се справяме успешно като родители само двамата, напук  на слуховете, че имаме пет детегледачки и даже прислужнички“ – твърди собственикът на елитни клубове. Думите му малко си противоречат с фактите.

Младата двойка беше на Световното по футбол в Бразилия, направи си меден месец в Дубай, а

Яна не крие, че си мечтае да има и дъщеря, но по този въпрос със съпруга й ще работят догодина. Бизнесменът и половинката му постоянно откриват нови и нови положителни черти един в друг, а за секса с Петко Яна признава, че е уникален.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *