Здравко от „Ритон“ ще става лорд

ЗдравкоЗдравко от дует „Ритон“ ще може да се похвали съвсем скоро  с благородническа титла и със синя кръв.

Половинката на Катя е решил да си купи титла „лорд“ по примера на Евгени Минчев, който стана „лорд Итън“, след като купи лично парче английска земя.

Здравко обаче смята да мине доста по-евтино от Минчев, като ще стане собственик само на един квадратен метър  в някоя шотландска област, където цените са най-ниски. Бързото производството на благородници по светкавична процедура е хитра  хрумка на живеещия в Англия бизнесмен Георги Бечев. Той може да направи лорд дори най-бедния селянин от някое родопско обезлюдено селце по доста хитър начин. Клиентите на Бечев се множат и за малко над половин година  той  е раздал титли на цели 75 българи.

Търговията тръгнала с бурни темпове в началото на тази година и засега само фирмата на Бечев разполага с начина да направи от някого лорд, барон или граф. Цените са смешни и титлите струват 200, 400 и 800 лева в зависимост кой каква иска. Според закона в Шотландия всеки собственик на какъвто  да е по големина парцел земя автоматично придобива  и титла.

Документите за собственост пристигат луксозно опаковани, заедно с кетап за придобиване на титла и нотариален акт за собственост върху парцела. Строителството върху земята обаче е забранено, но Здравко не знае и какво да построи върху своя  един квадрат.

В началото желанието на Здравко било да стане граф, но Катя се ядосала  и заявила, че няма да му даде толкова много пари за подобна глупост. Но после се съгласила да му отпусне две стотачки и мъжът й да стане лорд Желязков, а тя благородничка покрай него.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/OuMBI8No9DU

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *