Цеци Красимирова си купи лукс апартамент за 1 млн. евро в Дубай! Виж Тук:

цеци красимироваЦеци Красимирова реши да вложи огромната сума от  1 млн. евро, за да си купи голям апартамент в Дубай.

Бившата манекенка, която едва не загина по време на убийството на любовника си  Косьо Самоковеца и доста месеци лежа по болниците, като даже й сложиха изкуствено око, е решила да прави бизнес в арабското емирство.
Тя си намерила подходящо за ранга и парите й жилище в Дубай. То пък й било предложено от Ивайла Бакалова, която върти бизнес с имоти в меката на ориенталското бижу.
Двете се договорили апартаментът да бъде купен на разсрочено плащане, тъй като бил много скъп.
Цеци смята да избие парите като направи собствена модна линия в Дубай. За целта възнамерява да наеме бутик на оживена улица, в който да продава дрехи собствена марка. В Дубай пазаруват всички богаташи -предимно от България Русия и бившия Източен блок, както и туристи от цял свят.
Всичко се разпродава бързо, струва много пари и има огромна възвращаемост.
Бившата изгора на Самоковеца вече има жилище  в Барселона, което струва  1,5 милиона евро.  Откъде е взела пари да го купи, не е ясно. В къщата живее  с дъщеря си Джудит.

Цеци рядко си идва в България, понеже още я спрягат за любовница на Гонзо. Тя така и не можа да преживее факта, че преди няколко години футболистът я изостави окончателно и се върна при жена си.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

    • Сега разбра ли, че от тоя кенеф тука не държава не народ ще стане някога? Е, сам си отговори…! Ако ти и аз не си платим рекета данък на панелките и схлупената къщуурка мутрите от НАП ще ни погнат и ще ни пратят впоследствие и съдия.изпълнител да ни ограби апартамента и да го продаде щото сме били длъжни да снасяме на властта рекета… А когато тряба НАП да провери доходите на политици, на мутри като Очите, Саьмоковеца, Цеци и хиляди като тях НЕДОСЕГАЕМИ по постове и лобирани под чадъри на тоя и оня, изведнъж системата се скрива миша дупка? Ето затова КЕНЕФИСТАН няма да стане България или никога или още десетилетиия и столетия. Докато и внуците на разни бандити не измрат и морала не се промени. Разбра ли, че не сме България? парите на Самоковеца са от наркотици, рекет над проститутки и какво ли не още. Ала великите ни ченгета, магистрати, данъчни и „оправящи“ ни политици не само го позволиха и толерират, но и лапкат много от тях от това… Ето затова няма да станем и Българи и България, нищо , че Винету иска хора и ръченици по площадите за да покаже демагогски че сме се възродили. Не сме се възродили – с демагогия не се прави успех. А тия на власт от десетилетия не искат да оправят правилно нещата. Затова и нямаме бъдеще с такива.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *