Шок! Пластични операции превърнаха Цеци Красимирова в мумия

ceci-krasimirova
Ако Майкъл Джексън беше жив, щеше  да прилича на брат Цеци Красимирова днес. Родната манекенка в последно време изглежда  ужасно и е стреснала всичките си приятели.

Бившата голяма любов на Константин Димитров–Самоковеца успя да се преобрази до такава степен, че да  уплаши и най-верните си приятели.

От неустоимата хубост на синеоката манекенка няма и помен. Бившата красавица, която  навремето спираше дъха на спортисти и мафиоти,  днес изобщо не прилича на себе си. Тя се е обзавела  с нови несъразмерни скули, малък, добре изпилен  нос и чело, което буквално е парализирано от ботокс.

Цеци е само на 35 години, но на последните си снимки изглежда на близо 50.

През последните години бившата красавица си направи куп естетични корекции, които обаче видимо не са й се отразили добре.

Цеци има куп пластични операции по лицето си по медицински причини. Преди няколко години се наложи да извадят куршум от главата й, който я уцели по време на убийството на Косьо Самоковеца, с когото тя беше в Амстердам. По-късно още няколко пъти бе оперирана, докато хирурзите успяха да махнат всички белези по челото й. Сложено й беше и ново око, тъй като едното бе увредено непоправимо от  изтсрела. Последваха и други корекции — импланти в гърдите, силикон в устните, които и без това бяха пълни, перманентен грим на веждите, оформяне на скулите, дори  няколко  промени и носа, докато си го хареса.

След като сега манекенката е в България, известен хирург се изказа доста негативно за външния й вид. Пластичната хирургия е, за да коригираш нещо, което смяташ за свой недостатък, но без да променяш основните черти на лицето си и да ставаш нещо, което не си ти, каза лекарят.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *