Осъдиха Лиляна Павлова за Високата цена на Винетките! Тя отказва да върне парите! Виж Тук:

Лиляна павлова голямаНаглостта на  ГЕРБ няма граници.

Лиляна Павлова, която претърпя пълно фиаско с цената на винетките и МБББ, като изгуби делото за високата им цена, не се стресна изобщо от факта, че и съдът й каза, че увеличението не е законно.

„Спекулира се с информацията, че ако загубим това  дело за винетките, ще връщаме парите на хората“, каза пребоядисаната партизанска внучка. „Ние ще обжалваме на всички инстанции, а досега се е произнесла само една. Но дори да изгубим окончателно – пари няма да връщаме!“

„Делото не е за цената на винетките. То е срещу  Постановлението, с което е приета Наредбата за тарифата за винетките. Тоест дали тази процедура е приета правилно. Така че и да се намерят грешки в процедурата, те не касаят цената на винетките“, каза още министърката.

Наистина наглостта на управлявашата ни Мафия няма граници.

У нас тя няма и почивен ден.

ГЕРБ всъщност обжалва съдебно решение, което народът е завел срещу безумно високите му налози. Практически това е дело на една политическа партия срещу собствения й народ.

А освен това щом наредбата и постановлението са се оказали с пропуски и са неправилно приети, как така цената на винетките, гласувана  точно с това постановление ще е законна? И как така няма никакво значение, че в държавата е пробутан незаконен нормативен акт?

Вместо да си посипят главите с пепел и да кажат, че ако има грешки в постановлението, пари няма да се връщат, но като компенсация за гражданите срокът на винетките ще бъде например увеличен, гербаджиите наглеят.

А Лилито слага мощна гръд на амбразурата, същински Матросов, и обвинява народа, обвинява суверена, обвинява избирателите си, че не влизали в положение на управляващите и не тълкували правилно държавните решения. А освен това хората се вторачвали в разни незначителни подробности и се заяждали…

Ама как въобще някой си е представял, че ГЕРБ ще връщат пари?

Практиката е показала, че приберат ли ги веднъж от джоба на народа Бойко и сие… умиране има, връщане – не!

Наближават избори все пак. Трябва да се купуват гласове!

А всеки глас е важен… за още по-дълбокото окопаване на олигархията в загниващото политическо и икономическо тяло на България! Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

24 коментара

  1. Дебелата лоена пача – ЛилитУ Павлова е достатъчно нагла за да я държи Тиквата и тя да върши черната му работа!!! Едно не разбирам – дебелата пача заедно с Тиквата и останалата нагла сган, какво си мислят??? Че „вечно“ ще са в държавното ни управление ли??? Че никога няма да им се търси отговорност за безумните им действия, договори, кражби и какво ли не, което го вършат в момента????????!!!!!!!!! Дълбоко са се преебали, ако си го мислят това!!!!!!!!! Съветвам ги да помислят И за утрешния си ден, защото ако не го направят – след време горко ще съжаляват, но ще бъде безкрайно късно за всякакви извинения и оправдания, че са работили под натиска на един малоумен олигофрен, който за да запази откраднатите от него милиарди, тотално съсипва държавата и народа ни под натиска на шибаните американски кравари!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    • За съжаление ГЕРБ събра и държавна и местната власт,и сега и ще колят и бесят безразборно,а народа ще търпи,само че не знам докога!!!!!От 20 години живея тук,и не спирам да се учудвам:на масата всички блъскат юмруци в гърдите си-велик народ,велика история!!!!!!!!!!!!АМИ СЪБУДЕТЕ СЕ,ДОКАЖЕТЕ ГО!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. ЛЕСНО ВЛИЗА ТРУДНО ИЗЛИЗА-ТЪКМО СИ ВЗЕХА КОМИСИОННИТЕ И И ВИЕ ИСКАТЕ ДА ВРЪЩАТ БЛАГИНКАТА.КАК ДА СТАНЕ .ТОВА С ДОБРО НЕ СТАВА.КАТО НЯМА МЪЖЕ ДА ЗАЩИТАВАТ СЕМЕЙСТВАТА А САМО МРЪНКАТ ЖАНА ДАРК ЛИ ЧАКАТЕ

  3. Един приятел преди години казваше: За дупчен талон и ебано дупе цер нема.
    Ще върнат парите когато чумата върне на хората децата.

  4. Забранете на този малък педераст да пише повече статии, моля ви.

  5. Ето това е наглост. Всеки ден, всеки час. Нагли гербаджии ни се хилят в очите и ни мачкат, а ние мълчим

  6. Аз от 1,02,16 г. си карам с една седмична винетка и нямам никакво намерение да купувам, докато поне не я направят 1-годишна от момента на закупуването, а не до 31,01. А авторът да си поверява сравненията.
    Справка:
    Павлик Морозов

    Роден: 14 ноември 1918 г.
    Герасимовка, Русия
    Починал: 3 септември 1932 г. (13 г.)
    Герасимовка, СССР

    Павел Трофимович Морозов (на руски: Па́вел Трофи́мович Моро́зов) е руско дете, убито при неясни обстоятелства и превърнато от държавната пропаганда в символ на борбата срещу селската опозиция на режима.

    Александър Матросов, съветски военнослужещ

    Роден: 5 февруари 1924 г.
    Екатеринослав, СССР
    Починал: 27 февруари 1943 г. (19 г.)
    край с. Чернушки, СССР

    Александър Матвеевич Матросов е съветски военнослужещ, редник, сражавал се във Великата отечествена война на СССР, герой на Съветския съюз.

    Става известен с подвига си в сражение за превземането на укрепени съоръжения на Вермахта в района на село Чернушки, Псковска област.

    • До vongetov:
      Благодарим Ви за корекцията! Прав сте! Грешката с Матросов и Морозов е коригирана!

  7. И последните социологически нагласи сочат, че от Бойко по-велик няма. А тези, които примират по него коли не карат ли, винетки не плащат ли, парите от джобовете ли им текат, простотията ли обожават или акушерката ги е изтървала по няколко пъти.

  8. Проучванията са нагласени. Бойко го обичат само социологическите агенции на които плаща

  9. Май само АК набор 47 ше ги накара да връщат всичко заграбено .

  10. Doidoh si v bg nqmam vinetka nqma za 6meseca adska gavra ste dam 100lv za vinetka ste karam 2meseca v razbit pat s ne dupki a qmi ste si razbivam hubavata kola i ste plashtam remonti i vinetki gadost….

  11. Абе я гласувайте за КУРнелия да видите по дебелия от бойковия,няма да има винетки или ще са по 1.60лв.

  12. Алооо, автора! Хайде да бъдем екзактни, а? Никой не е осъдил Лиляна Павлова, дори не е имало и оплакване или сигнал срещу нея! Обжалвана е процедурата! И е осъдено на първа инстанция министерството! Ако всичко така продължи и на последна инстанция то накрая ще бъде осъдено министерството и присъдата ще бъде, че се отменя увеличението на цената на винетката! После всеки трябва персонално да води дело за да получи обратно някакви левчета. Това е абсурдно! А защо сега се запази пак тази цена? Пак ли е обявена по надлежния ред? Никой нищо не казва! И нещо друго – дори някой съд някъде по света да реши, че трябва да се връщат парите на хората, то нали новото правителство трябва да го направи! Мислите и, че ще се случи? Не, ще ни обяснят колко няма пари, как ще помолят за отсрочка (пак – безлихвена), как всъщност от нас ще вземат за да ни върнаъ пак нашите пари … За това си мисля, че една възпълна и нагла жена тук няма какво да обсъждаме!

  13. Ужас,обират ни легално наглите.а тая няма ли да я хване срам вече свинята.как се гледаш в огледалото сутрин ти гаргамел

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *