Неочакван Обрат! Люси Дяковска Остави Женичките!

Люси и Камелия3
Камелия все още преследва Люси нощем заради предателството

Люcи Дяĸoвcĸa шашна близките си с неочаквано решение. Тя отказа да излиза с жени и да си търси гадже.

Когато съобщила това на близките си, те останали учудени и не знаели дали да се радват или да съжаляват. Певицата жертвала собственото си щастие в името на мира и спокойствието. Тя мечтаела за собствен дом, любим човек до себе си и даже детенце, но това не се случвало.

След голямата й любов със златотърсачката Камелия, която продължи близо три години и беше най-сериозната за червенокоската, тя не можа да й намери достойна заместничка. Около Люси прелитаха момиченца- пеперудки за една нощ, палави хомо котарани, които искаха издръжка и всякаква друга меркантилна бисексуална паплач, която след като си получеше исканото, оставяше Дяковска наранена и объркана.

Затова Люси решила, че е по-добре да се откаже временно от любовта в името на собственото си спокойствие. 

Сега тя излиза със семейства, или близки приятели, за които е сигурна, че няма да се пуснат слухове, че са й любовници и няма да я наранят. Прекарвала си приятно, забавлявала се, но се прибирала сама. Мечтите й за семейство останали на заден план, за осиновяване на дете – също. Тя отлично съзнава, че няма да може да осигури на бъдещото си дете нормален живот и двама родители, затова  и се отказала от тази идея.

Тъжна е, но поне е спокойна – казват нейни приятели. Толкова много я нараняваха в този живот, че може би най-добре е да остане сама поне временно и да намери себе си.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *