Шок! Арестуваха Криско в Дубай! Вижте какво направи родният рапър:

Криско без малко не изтърка наровете в кауша в Дубай, разказаха негови приятели.

Екстремната случка се разиграла докато той и екипа му снимали финала на новото му парче  „Още един танц”. Цялата група била много щастлива от успешния завършек на снимките и решила да го отпразнува с щур купон, без да се съобразява в коя държава се намира и какви са правилата там.

За да се развихрят типично по български, нашенците наели мезонет, за да са сами и да правят каквото си поискат. Купонът бил гарниран щедро с много алкохол, танци, дивашки викове, високо пусната музика и наркотици за настроение.

Колкото и скъп да бил мезонетът, все пак наблизо имало съседи, на които в един момент им писнало от ревовете на българските лъвове и лъвици и извикали полиция.

Униформени с калашници нахлули рано сутринта в 7 часа във вихъра на купона и понечили да приберат българската група за 24 часа в ареста по обвинение за нарушаване на законите в Обединените арабски емирства.
Объркани, пияни и дрогирани, нашенците бързо изтрезнели при вида на калашниците. Криско почти залегнал зад някакво канапе, но негов по-оправен приятел го ударил на молба пред заптиетата. Младежът поел цялата отговорност, след което побързал да се покае, посипал си главата с пепел, ударил няколко метана и обещавал, че веднага ще спрат музиката и алкохола и повече няма да правят така, а ще се държат като примерни граждани.

Освен че строго спазват закона, тамошните полицаи са известни и с това, че много вярват на мъжка дума и дават шанс на прегрешилите мъжкари да поправят грешките си. Затова и решили да дадат още един шанс на развилнялата се българска група.

В мезонета веднага настъпила тишина, а младежите осъзнали, че това, което им е позволено в България, не минава в чужда страна, особено арабска.

Те станали по-кротки от мишки при мисълта, че има опция следващото денонощие да прекарат в ареста, а стиснатият Криско ще плаща и глоба. След 15 часа дружината се метнала на самолета и изчезнала яко дим от емирството.

Дали са продължили купона на родна земя, никой не знае.

Знайно е само едно, у нас цари пълна безнаказаност и всеки от елита може да си прави каквото поиска. Полиция няма да дойде, камо ли пък да ги арестува.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *