Калин Врачански къса сърцата на жените с… нови зъби! Виж Тук:

Актьорът Калин Врачански вече е с нова усмивка и показва на фенките си порцеланови зъби.

Големият сваляч на родното кино е инвестирал в устната си кухина цели 20 хилядарки и е изтърпял много мъки на зъболекарския стол. Но за сметка на това се е сдобил с нови фасети, като в крайна сметка е постигнал ефекта на така мечтаната от всички „холивудска усмивка“.

Актьорът дълго събирал пари за промяната, тъй като услугата никак не е евтина, а стоматолозите дерат по две кожи от човек, за да го направят привлекателен в очите на другите и най-вече в собственото му огледало.

Дебютът на фасетите си Калин направи официално по време на гостуването си в предаването  „Търси се“, където всички забелязаха, че е заприличал на момче от реклама на паста за зъби.

Според слуховете в гилдията, Калин предприел важната крачка към промяна на външността си , за да намира по-лесно роли и да стане по-желан в професията, тъй като вече не е в първа младост и на хоризонта излизат по-млади и красиви актьори. Освен това искал да стане още по-привлекателен за жените. Самият той твърдо заяви, че няма да се жени, не е роден да бъда моногамен и да прави семейство, но все пак си е любител на бързите свалки и винаги е готов да поживее с поредната красавица, но временно, докато й се насити.

Негови фенове обаче го сравниха с Благо Георгиев, който наскоро също се сдоби с подобна усмивка, а майтапчии отбелязаха, че Калин е копирал едно към едно изкуствените зъби на фолкпевицата Луна.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *