Шок! Калин Врачански ГОНИ МАЙКА СИ от родния й дом! Виж тук:

Калин Врачански се наговорил с брат си и сестра си, да изгонят родната си майка от собствения й дом.

Запознати твърдят, че актьорът е закъсал до немай къде с парите и се чуди как да излезе от финансовия капан, в който е попаднал.

Така се стигнало до унизителното решение на трите деца на леля Недка да продадат къщата й в град Роман, където тя ги е отгледала сама.

Бащата починал още докато децата били малки и многострадалната майка сама поела кръста да изгледа и изучи трите си деца.

За достойно свършената работа, обаче, наградата й е само една: Прогонване от родния й дом.

Въпреки всичко, тази българска майка юнашка, отново се жертвала за децата си.

С натежало сърце и мъка в очите, тя напуснала апартамента и се завряла в малка стаичка, пристройка до къщата на дъщеря си.

На всичкото отгоре брокери на недвижими имоти твърдят, че къщата в град Роман едва ли ще може да се продаде, защото в малкото и обезлюдено градче никой не иска да купува жилище. Особено на завишена цена от 22 000 евро, за колкото се опитват да продадат жилището Калин Врачански и неговите брат и сестра.

Калин печели добри пари, но пръстите му са широки и припечеленото на момента изтича по кръчми и забави. Той е бохема, а такива хора не притежават качеството „спестовност“, коментират срамната случка приятели на Калин.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/mwG7vpF0L-s

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *