Галин се задоми временно! Прибра 20-годишна студентка да му топли новата спалня: Виж Тук:

Колкото и да се оплаква, че е самотен, като в същото време се прави на недостъпен, фолкпевецът Галин категорично е решил да не ловува повече в чалготеките. Нещо повече – чалга-идолът си е намерил половинка.

Гальо старателно крие този факт, за да не се разочароват фенките му и да се откажат да го преследват от заведение в заведение. Затова и в „Черешката на тортата“ той сподели, че в 90 процента от нощите си се прибирал сам и изобщо не било вярно, че всяка вечер забърсва различна девойка.

„Нямам си постоянна приятелка, пък и с моята професия и вечни отсъствия коя ще му търпи“, запита риторично и възскромно той. Всъщност певецът лъже, та се къса! Оказа се, че има доброволка, която не само е готова да го търпи, но вече се е вживяла в ролата на „малката булка“. Къде е срещнал Галин момичето, историята мълчи. Знае се само, че тя е на 20 години, студентка е и е от пловдивския край.

Момата не само се нанесла при фолкаджията, но и му помага да обзаведе новото жилище, което той наскоро си купи. Чалга изпълнителят сам призна, че не разбира нищо от интериор, от домашна посуда и от дребни подробности, като пердета, завивки, тенджери, тигани, та даже ножове и чинии. Специално за „Черешката…“ той отиде до магазина да си купи комплект чинии и прибори, тъй като в новия си дом нямал, пък и досега никога не са му трябвали. В квартирите, които обитавал, сипвал на гостите си да хапнат в каквото намери. Пак в предаването той искрено и наивно се учуди защо другите сервират по три вилици, когато може да се яде само с една.

Точно в риалити шоуто за готвене той заяви, че планира да се задоми, но едва когато стане на 30 години, защото сега му било много рано. Освен това, като всички нормални момчета, мечтаел да срещне най-подходящата жена, затова нямало да я търси по клубовете. Но до паметният миг на женитбата имало много време и дотогава щял да си отживее.

Тези му думи трябва да значат, че девойчето, което е прибрал, не е дамата на сърцето му за цял живот и няма да изкара бъдещето си с нея. А просто двамата си прекарват добре заедно.

Тя може да си мисли и друго, пък какво ще реши съдбата, ще видим.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *