Гала си подмладява дупето за Свети Валентин! Вижте как:

Гала не се появи вчера в студиото си и остави мъж да черпи гостите й с кафе.

Водещата, която е родена ден преди Свети Валентин  реши да си направи суперподарък за кръглия юбилей с доста скъпа и модерна процедура за подмладяване. Вече на 50 години блондинката е решила, че трябва да изглежда перфектно на екрана, като свали част от възрастта от плещите си и най-вече от задните си части. Още преди месец тв. блондинката си записала час в модерна столична клиника по пластична хирургия за операция по повдигане на задните части. Избраната от Гала процедура е последния писък на модата в разкрасяващите процедури и се състои в лифтинг на дупето със силиконова плетка.

Цялото удоволствие струва 5 бона, обаче  блондинката е твърдо решена, че вложението си  заслужава, тъй като резултатите от него били зашеметяващи. След като през годините водещата се подложи на много и разнообразни разкрасителни мероприятия по лицето, тя решила, че е крайно време да оправи фасадата си и отзад – така да стегне дупето си така, че и в гръб да изглежда като 20-годишна.

Седалищните й части увиснали не само заради годините, но и по причина няколкото свирепи диети, на които се подложи, за да свали всяко излишно грамче от тялото си.

Любимият й Стефан се опитал да я спре, убеждавайки я, че я харесва и такава, но Гала била категорична, че ще се подложи на операцията, без значение какви болки ще изтърпи.

Защото нейният случай бил по-различен – трябвало да се хареса не само на Стефан, но и на публиката.

Лекарите я уверили, че белегът няма да се вижда, защото процедурата се прави по нов метод. Освен това щяла да лежи в клиниката само едно денонощие и след седмица щяла да е като нова.

Известни затруднения щяла да има само със сядането, но Гала и без това води предаването си права, затова в понеделник отново ще е на екран и никой от зрителите няма да забележи, че я боли дупето, шушукат от екипа й.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *