Борисов се изкара Христос! А министрите му били Юда до Юда! Ето какво още сподели Винету:

Бойко Борисов възприе нова тактика за избелване и изпиране на корумпирания си образ пред избирателите.

В интервю по телевизията Той се изкара мъченик, едва ли не Христос, а до него в министерския съвет управлявали все от Юда нагоре! И сега Боко с мъка вадел бодлите от трънения венец, който сам си надянал на главата. И за провала на правителството не бил виновен той, а само министрите му, които не го слушали и правели каквото си поискат.

„Кунева беше голямата ми грешка! И ми се качи на главата!“, простена театрално Винету и сведе разочарован поглед пред интервюиращия го журналист.

Истината е, че това той никога не би си признал, ако не бяха хванали далаверите на Мадам Йес с европарите за образованието.

Борисов очевидно мисли хората в България за идиоти като се опитва да ги убеди, че хал хабер си е нямал от това какви ги върши вицето му Кунева. Не му ли е просветнало например когато преди шест месеца изтече информация за това, че от повереното й министерство е изтекъл цял 1 милион лв. за запалки?

Другата голяма грешка, която Борисов си призна, било назначаването на военния министър Николай Ненчев. Той пък, заедно с любовницата си ги завъртя такива едни схеми с ремонта на МИГ-овете и имуществото на министерството, че за едната бройка да скалпира Вожда си Борисов. И принуди Бащицата да сигнализира приятеля си Цацаров.

Закономерно обаче се появява въпроса, ако ГЕРБ не беше изгубил позорно президентските избори и правителството не се бе разклатило, щеше ли  Борисов да признае, че Ненчев ощетява държавата с милиони, или щеше да си мълчи като мушната гайда след селски събор?

Разочарование и повод за самобичуване от страна на Борисов се оказа и назначението на Лукарски. Уж министър на икономиката, а икономика нямало. Странна работа! Цели 8 години ли му трябваха на Винету, да разбере, че магистрали се строят когато имаш силна икономика – за да може стоки, товари и работници да се придвижват по-бързо и безпрепятствено. А в България няма нито предприятия, а вече и качествен персонал не остана. И излиза, че единствената причина Борисов да строи магистралите е била- за да краде европари!

На вълците беше хвърлен и Делян Добрев, който забатачи енергетиката. Той я забатачи още в предния мандат, но цацаратурата го повика чак сега. Защото, видите ли, Борисов наскоро забелязал прегрешенията му. Нима?

По същия начин изгърмя и министърката на туризма Ангелкова, която Борисов също добави в огромния си списък с грешки. Ангелакова пък раздавала плажове на калпак и заобикаляла обществените поръчки. От която престъпна практика най-вероятно е прибирала тлъсти комисионни… но гафовете й лъснаха чак тези дни.

Дали Ангелкова е била грешка, или е делкала парите с татето на нацията, историята мълчи. И възможно ли е наистина министрите да са си правили каквото си поискат зад гърба на премиера? Точно Борисов, който има очи и на задните си части, а ушите му са закачени на Цецко?!? Малко вероятно!

Всъщност, голямото посипване на главата с пепел и признанията на два пъти неуспешния ни премиер са хитър ход да отклони вниманието от себе си.

Така той е чист излиза чист и непорочен. Излиза, че през цялото време е мислил за България, но в това време злите му министри са крали ли крали…

Това вярвате ли го? А помните ли, че само преди 6 месеца Борисов се похвали как знаел във всяка секунда кой министър къде е и какво прави и нищо в държавата не ставало без негово разрешение и благоволение?

„Крачка не могат да направят без мен“, удари се тогава в гърдите той, а изведнъж се оказа, че те не с крачки, а с лъвски скокове са го мамели всеки ден. Юда репички да пасе!

Да допуснем дори за миг, че Борисов е невинен и не е знаел какви ги вършат министрите му. Кой е виновен тогава? Те или той? Или правителството е било разграден двор, от който всеки е влачел каквото може и колкото може? В такъв случай не е ли негова вината за това и с какви очи сега иска да ни управлява за трети път.

Първото правителство – грешка.

Второто – още по-голяма грешка.

А третото?

„Комедия от грешки“ по Шекспир, или в българската политика има една единствена грешка и тя се нарича Бойко Борисов?

И е крайно време Борисов вместо да се напъва да печели избори, да си се прибере в Банкя и да си гледа внучето и кучето!

Така ще ни отърве от всичките си грешки и най-вече от недоразумението „себе си“! Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

4 коментара

  1. Бойко Мутродиев Борисов е най-голямото проклятие за България от Освобождението през 1878 година, та до днес! Проклет да е трижде!

  2. Милият! Ще ме разплаче! Така добър и толква лоши хора край него!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *